Спечелете ранички и ваучери по 300, 200, 150, 100 и 50 лв. от H&M


Краен срок - 30 юли 2017

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

Колкото повече абонати, толкова повече награди! Включете се в новата игра на H&M и поканете приятели, за да достигнете целта и да спечелите страхотни награди. С всяка нова цел наградите се увеличават!

Регистрирайте се за H&M Fashion news и следете в реално време колко участника остават до постигането на целта. След регистрация ще получите линк, който можете да споделяте с всички свои приятели, за да увеличите шанса си да спечелите! С постигането на всяка цел ще раздаваме наградите, които са скрити в нея:

Цел 1 (3000 участника)

20 ранички 5 YEARS H&M и 5 H&M карти-ваучер по 50 лв.!

Цел 2 (5000 участника)

5 H&M карти-ваучер по 100 лв. и 1 H&M карта-ваучер за 200 лв.!

Цел 3 (10 000 участника)

5 H&M карти-ваучер по 150 лв. и 1 H&M карта-ваучер за 300 лв.!

Играта е разделена на три нива („цели“), които трябва да бъдат постигнати, за да бъдат спечелени наградите, съдържащи се в тях. За да бъде постигната всяка цел, трябва да се регистрират определен брой абонати. Играта автоматично преминава към следващата цел, след като предишната е постигната. Участниците могат да се регистрират дори и след постигането на най-високата цел, ако периодът на играта не е изтекъл. Участниците, които са се регистрирали и не са изтеглени като печеливши в едно ниво, продължават надпреварата към следващата цел и увеличават шанса си за спечелване на още по-големи награди. Един участник има право да печели само една награда. Ако дадена цел не бъде постигната, то наградите в нея няма да бъдат спечелени.

За да се регистрират, участниците трябва да въведат валиден имейл адрес, име, фамилия, пол, както и да потвърдят, че желаят да получават седмичния бюлетин на H&M - Fashion news. След регистрация, системата генерира индивидуален линк, който участниците могат да споделят с приятели, за да стигнат по-скоро до целта и да увеличат шанса си за спечелване на наградите.

След постигането на всяка цел, чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип, в присъствието на нотариус ще бъдат изтеглени победителите във съответното ниво. Печелившите участници ще бъде оповестени на сайта на играта на 1.08.2017г.

За участие в играта, не е необходимо да се извършва покупка на какъвто и да е било продукт.

Играта е валидна само за нови абонати на H&M - Fashion news, регистрирали сев периода на играта.

За валидна се счита регистрацията само на нови абонати на седмичния бюлетин на H&M, регистрирали се в периода на играта. Ако участникът вече е регистриран за седмичния бюлетин на H&Mи се отрегистрира с цел нова регистрация, която да попадне в жребия за Играта, неговата заявка за участие няма да попадне в базата данни на Играта, но той ще продължи да се възползва от всички услуги, които предоставя седмичния бюлетин на H&M.

В Играта ще бъдат изтеглени общо 37 победители:

Победителите от всяка цел ще бъдат обявени на сайта на играта на 1/08/2017г.

Участниците могат да получат своите награди лично в централния офис на H&M или чрез куриер на посочен от тях адрес. За целта, след определяне на печелившите участници, Организаторът ще осъществи контакт с тях на посочения при регистрацията имейл адрес или телефонен номер и ще уточни детайлите по получаването на наградите. За изготвяне на приемно-предавателните протоколи за получаване на наградите, победителите следва да предоставят три имена, ЕГН и адрес на местожителство.

Всички H&M карти-ваучер могат да бъдат използвани за закупуването на продукти във всички магазини на H&M на територията на България. H&M не отговаря и не подменя карти-ваучер при загуба, кражба или повреждане. Изплащане на сумата по картата в брой не е възможно. Картите-ваучер са валидни за срок от три години от датата на издаване. H&M си запазва правото да промени условията за ползване по всяко време. Картите-ваучер се представят на касата в магазина. Сумата по картата-ваучер ще бъде приспадната от общата цена на покупката. Останалата след покупката положителна разлика остава в картата и е видна от касовата бележка. В случай че стойността на покупката надвишава остатъка от сумата по картата, може да се доплати разликата чрез други методи на плащане, валидни в магазините на H&M България.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара