Спечелете 3 комплекта от 10 броя HiPPiS + конструктор HiPP


Краен срок - 31 август 2017

Коя е любимата игра на вашето дете през лятото?
Всички обичаме лятото, особено децата. Това е най-любимия им сезон заради разходките и най-вече заради игрите навън.

Специалистите по детско развитие смятат, че играта е от изключително значение за умственото, физическото и емоционалното развитие на детето. Чрез играта децата развиват креативността и въображението си. Играта интегрира децата и ги кара да общуват помежду си. Тя помага на малките деца да опознават и разбират света около себе си, да развиват умения като четене, мислене, намиране на решения и подобряване на двигателните умения.

Всяко дете има любима игра, която му носи най-много радост и чрез която най-добре се забавлява. Споделете това любимо изживяване на вашето дете през лятото, като ни изпратите негова снимка по-време на игра. Така може да спечелите една от наградите на HiPP.

Ще очакваме Вашите снимки до 31 Август 2017 г. Желаем Ви късмет и весели моменти с нашия фотоконкурс „Моята любима игра през лятото“!

Трима от авторите на снимките спечелили, получават 10 броя HiPPiS + конструктор HiPP. Наградите се осигуряват от HiPP България

Всички снимки ще бъдат разгледани и оценени от жури. Критериите за оценка ще включват – съответствие с темата на конкурса, оригиналност и креативност. Журито определя най-добрите три снимки.

Организаторът поема ангажимент да уведоми публично и лично всеки един от тримата победители. Публично се счита съобщението във Фейсбук канала и на сайта на HiPP България. Лично се счита личен имейл. Спечелилите ще бъдат обявени до 01.07.2017 г. на стената на Фейсбук страницата www.facebook.com/HiPP.bg/ и на сайта на HiPP България: www.hipp.bg. Всеки награден ще получи и уведомяващ имейл на посочения от него адрес в регистрацията. Един участник може да спечели само една награда

В рамките на 15 работни дни след получаване на имейл съобщението за наградата във фотоконкурса, победителите трябва да се свържат с Организатора на посочените от него телефон и/или електронен адрес и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как ще се връчи наградата.

В рамките на 15 работни дни след обявяването на наградите, спечелилите трябва да се свържат с Организатора чрез съобщение на страницата или както е указано в поста за обявяването.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара