Спечелете 2 пуфа, чаша и луксозна книга от Game of Thrones


Краен срок - 28 август 2017

В кампанията могат да вземат участие всички физически и юридически лица - абонати на VIVACOM – страна по договор за предоставяне на мобилни услуги, както и потребители на предплатени мобилни услуги на VIVACOM.

НАГРАДИ
2 брандирани пуф фотьойли на Game of Thrones
1 брандиранa чашa на Game of Thrones
1 брой луксозно издание на книга на родословни дървета на родовете от Game of Thrones

За да вземат участие в тегленето за наградите, описани в т. 5, потребителите трябва да се абонират за мелодията от саундтрака на Game of Thrones.

Абонаментът за мелодията става след като клиентът изпрати код 1110001129 на кратък номер 1520.
Абонаментът за мелодията може да бъде заявен и от уеб сайта на http://www.happycall.bg/Main/Play/1110001129.

Абонаментът за мелодията може да бъде заявен и от мобилното приложение Happy Call, налично в Google Play Store & Apple App Store.

Абонаментът за мелодията може да бъде заявен и през IVR чрез обаждане на кратък номер 1520.

Всеки потребител, който в периода на кампанията е направил абонамент за мелодията от саундтрака на Game of Thrones, автоматично участва в тегленето за наградите, описани в т.5.
За да вземе участие за една от наградите в т.5, клиентът трябва да има абонамент за рингбек тон услугата Happy Call.

Цена на абонамент за рингбек тон услугата Happy Call – 0.60лв/мес.
Цена на абонамент за мелодията от саундтрака на Game of Thrones: 1.80лв/мес.

Всички участници, които са изпълнили условията от т.6 за участие в кампанията, предвидени в настоящите правила, участват в тегленето на наградите, описани в точка 5.
Тегленето на наградите ще се извърши автоматично, на 04.09.2017 г.

Печелившите ще бъдат обявени на интернет страница на VIVACOM и на мобилната страница на услугата Happy Call. В срок до 15.09.2017 г., печелившите участници ще бъдат уведомени от служител на Организатора с обаждане на мобилния номер, от който са участвали, за начина, по който могат да получат наградата си. В случай че с три поредни повиквания не може да установи връзка с печеливш, той губи правото си да получи награда и се преминава към първия резервен мобилен номер и така до установяване на контакт с резервен участник, който получава наградата.

Право да получи награда има само лицето – страна по договор за мобилни електронни съобщителни услуги с VIVACOM или потребителят на предплатени услуги на VIVACOM, от чийто номер е направена регистрацията за покупката на мелодията в Happy Call. При получаването на наградата печелившият трябва да представи личната си карта единствено и само за удостоверяване на самоличността си. Личната карта не се копира и/или сканира. Освен лично, наградата може да бъде получена и с изрично пълномощно с нотариална заверка на подписа.

В случай че към момента на изтегляне на печелившите телефонни номера, някой от печелившите участници е с прекратен договор за мобилни електронни съобщителни услуги или предплатената му карта е неактивна по вина на участника, последният губи правото да получи награда, а тя се предоставя на следващия изтеглен резервен участник.
Наградите не могат да бъдат заменяни за други предметни или парични награди.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара