Спечелете комплект "Семейно лято" и други награди от "Маргаритка"


Краен срок - 3 август 2017

Летните пътувания с цялото семейство вече започнаха! А с тях е време и за слушане на музика в колата! Компакт диск "Маргаритка" е най-добрият ви приятел в това начинание! Всеки закупил песничките на "Маргаритка", ще участва в томбола с летни награди! 10 от вас ще получат разкошни комплекти “Семейно Лято” от таралежчето Бочко, а 20 от вас ще получат огромни плажни топки!

И да не изневеряваме на традицията :) 2-ма от вас ще имат щастието да получат телефонно обаждане от нашата Маргаритка! Значи, вие си купувате диска, а ние ще се погрижим летните ви забавления и защита да са подсигурени ;)

Как да участвате?
1. Купете компакт диск "Маргаритка"!
Дискът можете да закупите от нашият онлайн магазин https://margaritka.bg/magazin/ или от бензиностанции OMV в цялата страна.
2. Ако сте закупили диск през онлайн магазинът ни, мейлът с вашата поръчка е достатъчен за участието ви в играта. Името ви автоматично влиза в нашата огромна купа с участници за томболата!
3. Ако сте закупили диск от бензиностанции ОМV, моля направете му снимка, заедно с касовата бележка и ни я изпратете на лично съобщение в профила ни във Facebook.
4. Играта е валидна за покупки направени в периода 14.07.2017 – 03.08.2017
5. Награди! Всеки, който направи покупка на компакт диск Маргаритка в онлайн магазина ни или ни изпрати снимка на закупен диск с касова бележка в периода 14.07 - 03.08, участва в голямата томбола с награди! 10 от вас ще спечелят комплект “Семейно Лято” с разкошните слънцезащитни продукти на Бочко, занимателна игра и надуваема възглавничка , 20 от вас ще получат огромни надуваеми топки!
А двама от вас ще получат телефонно обаждане от нашата Маргаритка!
6. Победителите ще изтеглим на 04.08.2017 и ще ги обявим в нашата Facebook страница! Късмет на всички!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара