Спечелете 6 ховърборда, 60 кърпи и 300 шапки от Algida


Краен срок - 31 август 2017

За да участва в играта, участникът трябва да закупи продукт или продукти Algida по избор на стойност най-малко 3лв. с ДДС в периода от 27.07.2017г.до 31.08.2017г. Номерът на касовия бон, удостоверяващ покупката, трябва да се въведе във формата за регистрация на уебсайта на магазини СВА www.cbabg.com, заедно с имена, адрес на магазина, от който е пазарувал, имейл и телефон на участника.

Покупката на стойност минимум 3 лв. с ДДС трябва да бъде отразена в 1 касов бон. С регистрацията си участникът дава съгласие Организаторът да публикува името му на адрес www.cbabg.com в случай, че бъде изтеглен като печеливш.

Участникът е длъжен да съхранява касовия бон до приключване на играта и получаване на наградата, за да удостовери при поискване от Организатора направената покупка и правото му на участие.

Продукти, участващи в промоцията: Всички продукти с марка Algida.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени до 5 работни дни след приключване срока на промоцията/играта. Имената им ще бъдат обявени на адрес www.cbabg.com Един участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, изпълнили условието за покупка на продукт или продукти с марка Algida с минимална стойност 3лв. с ДДС в периода на промоцията.

Всеки печеливш получава 1 брой от следните награди:
300 бр.шапки с козирка
60 бр.хавлиени кърпи 70/140 см
6 бр.ховърборда Lunar 6.5 BB
Включва още: Обикновена батерия, Чанта, Bluetooth
*Размери на опаковката(mm) - 65х25х25см
*Тегло:10 кг.
*Размер на гумите : 6.5"
*Макс. натоварване - от 25кг до 85 кг.
*Мин. радиус на завиване: 0
*Максимален наклон : 15 градуса
*Максимален пробег : 15-20 km
*Максимална скорост : 10 km/h
*Капацитет на бат.: 36V 4,4AH
*Индикатор за батeрията.
*Време за зареждане : 1-2 h
*Мощност на двигателя- 500W(2x250W)

Всички награди ще бъдат получени на адреса на магазина от верига СВА, в който е направена покупката на продукт с минимална стойност 3лв.с ДДС и който е посочен от участника при регистрация в играта. Спечелените награди не могат да бъдат заменяни с паричната им равностойност.

Срокът за получаване на наградите е до 30 работни дни след обявяване на печелившите участници на адрес www.cbabg.com Организаторът се задължава в срок до 5 работни дни от обявяване на печелившите участници да се свърже с тях на посочените имейл и/или телефонен номер за уточняване на механизма и срока за получаване на наградата. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден/неточен телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. При невъзможност за контакт по телефон или при неполучаване на отговор – потвърждение от печелившия участник на изпратения от Организатора имейл в срок от 5 работни дни, изборът се анулира и Организаторът има право да обяви нов печеливш измежду участниците.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара