Спечелете 10 олекотени завивки от AEG


Краен срок - 3 август 2017

Спечелете подарък от #AEG! В коментар под снимката отговoрете на въпроса колко пъти в седмицата пускате пералня.

В четвъртък 03.08 на лотариен принцип ще изтеглим 10 от коментиралите, които ще спечелят олекотена завивка.

За участие в таймлайн игрите на Фейсбук страницата на AEG България не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт с марка „AEG‟ или друг продукт на ОРГАНИЗАТОРА. Не е необходимо заплащането на такса.

За участие в таймлайн игрите, за участникът е необходимо да има активен профил в сайта www.facebook.com.

На Фейсбук страницата на AEG България периодично се публикуват постове, които съдържат въпрос, загадка или покана за коментиране в конкретен час. За да участва, потребителят трябва да коментира или сподели съдържание на страницата на AEG България, в зависимост от изискванията, посочени в текста на поста на съответната игра.

ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ уведомява спечелилите участници най-късно в  7 (седем) дневен срок от края на играта, в коментар на поста към играта на таймлайн на Фейсбук страницата с покана да изпратят в лично съобщение трите имена, адрес и телефон за връзка, за да се осъществи контакт и организира изпращането и получаването на наградите.

Спечелилият участник се задължава да изпрати на лично съобщение трите си имена, настоящ адрес и телефон за доставка в срок от 7(седем) дни след публикуване на печелившите.

Наградите се теглят на лотариен принцип, из между всички участници, изпълнили условията з аучастие и изискванията на конкретната игра, освен ако в текста към публикацията не е посочено друго.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара