Спечелете LED телевизор SONY, ваучер за 300 лв. и още награди


Краен срок - 31 август 2017

Ремонтирай, боядисай, разкърти! И награди спечели.

Dnes.bg отново ти дава страхотни награди в "Месец на ремонтите"

Лятото отново е тук, а заедно с него и времето за ремонт. Обаче страшно няма - Dnes.bg отново ще ти помогне с важни съвети, а и отгоре на това ще ти даде прекрасни награди за положения труд.

Като част от кампанията "Месец на ремонтите" в Dnes.bg, сайтът, съвместно с нашите партньори в проекта, организира онлайн игра за периода от 10 юли – 31 август 2017 г. За да участвате в играта е необходимо да снимате моменти от ремонтната дейност на вашия апартамент, къща, покрив, тераса, двор и да ги публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки - www.dnes.bg/razkarti/igra/ в секцията "Участвай”.

Нещо повече – освен снимка, можете да споделите кратко описание за "умен ремонт", като така увеличавате шансовете за награда!

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, описан в тази страница, ще имат шанса да спечелят награди.

А ето и самите награди:

1-ва награда - Цветен телевизор SONY KDL-40WD650 LED

2-ра награда - Ваучер на стойност 300 лв., валиден при поръчка на външна врата Hormann Thermo65 или автоматична гаражна секционна врата RenoMatic 2017 от „Промоция на външни и гаражни врати 2017"
Ваучерът е валиден до 30.11.2017 г.

И това не е всичко! Очаквайте още награди!

Победителите в играта ще бъдат определени на лотариен принцип. На 4-ти септември 2017 г. ще бъдат обявени официално победителите в играта на Dnes.bg.

Наградите те чакат, но преди това е време за работа. Да се захващаме!


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара