Спечелете 15 козметични комплекта "Bench"


Краен срок - 15 август 2017

Спечелете 15 козметични комплекта "'Bench" с Nice Price!

Как? Харесайте страницата на Nice Price: https://www.facebook.com/nicepricebg/, споделете този пост и кажете коя промоция ви допада повече (like/love)

До кога? Можете да участвате до 15 август 2017, като ние ще теглим на случаен принцип от 1 до 15 август всеки ден по 1 победител!

Наградата, която може да бъде спечелена при участие в томболата, е следната:
15 броя -козметичен комплект „Bench Urban Original 2“.

Участниците следва да: - споделят публикацията (public post) на Nice Price за настоящата игра, която представлява снимка с линк към страницата на Nice Price (https://niceprice.bg) във фейсбук (Facebook)
- харесат страницата на Nice Price във Facebook: https://www.facebook.com/nicepricebg/

За да бъде валидно участието в играта участниците трябва да изпълнят и двете условия за участия (да споделят публикацията и да харесат страницата на Nice Price). По този начин те се регистрират за участие в томболата.

Всеки участник има право да участва веднъж изпълнявайки условията.

Печелившите участници ще бъдат определени на случаен принцип всеки ден от 01.08.2017 до 15.08.2017 г. и ще бъдат обявявани във Facebook-страницата на Организатора на уеб-адрес: https://www.facebook.com/nicepricebg/

До 20.08.2017 г. екипът на Nice Price се ангажира да се свърже лично с победителите от томболата през Facebook – профилите, от който са публикувани снимките. Организаторът не носи отговорност за неполучени и неизползвани награди в случай, че участникът, изтеглен от томболата не отговаря на съобщенията, свързването с него е било невъзможно или не е потърсил своята награда, след като печелившият е бил обявен в официалната страница във Facebook на Nice Price.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара