Спечелете 100 литра OMV MaxxMotion и 10 ваучера по 20 лв.


Краен срок - 10 юли 2017

Спечели безплатно гориво

Играта е само за мотоциклетисти дошли с техните мотори на съответните бензиностанции OMV указани в графика на сайта, ще продължи две седмици, до 10 юли включително. Втората част на приключението ще е през септември за период от още две седмици. Датите за септември ще бъдат обявени в края на пърята част от нашето голямо приключение.

Приготвили сме и още една изненада. Голяма седмична награда, ваучер на стойност 100 лева за пърформанс горивата OMV MaxxMotion. За да имате шанс да спечелите тази супер награда е нужно просто да снимате нашия Rider някъде в трафика или по пътищата на България, може и докато е на бензиностанцията. Той ще навърти много километри и ще мине и през големите български градове, така че шанса да го засечете е голям. Снимате го и качвате изображението в специално създадения за целта сайт dizzyriders.bg/freerider и вече участвате в жребия за голямата награда – 100-те литра OMV MaxxMotion.

Седмичните награди от 100 лева се обявяват на 3 юли, понеделник 18:00 във ФБ страницата на DizzyRiders.bg и на 10 юли, понеделник по същия начин

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара