Спечелете екскурзия в Дубай, уикенди в Лифт Сопот, раници и био сокове


Краен срок - 11 август 2017

Хей, време e за #NJOYSummer!

На плажа, в парка, планината или на парти с приятели и любими хора, където и да си!

Радио N-JOY те очаква!

Сподели твоите страхотни летни моменти чрез пост, снимка или видео във Facebook страницата на радио N-JOY с хаштаг #NJOYSUMMER и спечели!

Включи се в играта, в която всеки ден те очакват подаръци и накрая страхотна голяма награда!

Най-големия щастливец в играта ще остане с незабравими спомени от лято 2017, със страхотна 5-дневна екскурзия за двама в Дубай предоставена от Luxutour.com!

- Здрави и в добра форма с био соковете или мощния дренатор Xanadren от AboPharma! Освободи тялото си от излишните течности и се радвай на здрава и стройна фигура, без целулит през ваканцията със Xanadren - перфектна комбинация от билки за троен ефект от AboPharma!

- Отдай се на по-различна почивка в комплекс Лифт Сопот! Уикенд ваканция за двама с нощувка, разходка с лифта, използване на топлия инфинити басейн и вечеря – комплимент от главния готвач в комплекса. Лифт Сопот - любов към природата и грижа към нашите гости!

- Не позволявай нещо да разстройва стомаха или настроението ти! Спечели с Tasectan и си осигури време за безценни летни преживявания! Tasectan – верният приятел на всеки неразположен стомах!

Награди:

Всеки ден био сокове или Ксанадрен от AboPharma

Всяка седмица един късметлия печели уикенд за двама в комплекс Лифт Сопот. Уикенд ваканцията включва: използване на басейна, разходка с лифта, вечеря и една нощувка.

Всяка седмица един късметлия печели пикник раница от Tasectan

ГОЛЯМА НАГРАДА:

5-дневна екскурзия за двама в Дубай предоставена от Luxutour.com,

Пакетът включва:

• Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLY DUBAI
• Чекиран багаж 20 кг.
• Трансфер летище-хотел-летище
• 5 нощувки със закуски
• Обзорна обиколка на Дубай и Шаржа с екскурзовод на български език
• Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро
• Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
• Обслужване на български език по време на престоя в Дубай

Радвай се на лятото с радио N-JOY и страхотната лятна хит игра #NJOYSUMMER!

За участие в играта е необходимо всеки желаещ да споделя/публикува снимки, видео текстове във Фейсбук с хаштаг #NJOYSummer. На микросайт за играта www.njoy.bg/njoysummer  автоматично ще се събират всички постове със хаштага за играта.

Участието в играта „#NJOYSummer“ означава, че приемате настоящите условия и давате съгласието си при неспазването им да бъдете изключени от участие в играта.

По време на играта ще бъдат раздадени следните награди:

Всеки делник, около 18:30 часа в периода 03.07.2017 г. до 11.08.2017 г. на живо в ефира на радио N-JOY ще бъде изтегляни по една дневни награди. Общ брой дневни награди: 30 броя.

Всеки петък, около 18:30 часа в периода 03.07.2017 г. до 11.08.2017 г. на живо в ефира на радио N-JOY ще бъдат изтегляни две седмични награди. Общ брой седмични награди: 12 броя.

В края на периода, около 18:30 часа на 11.08.2016 г. на живо в ефира на радио N-JOY ще бъде изтеглена голямата награда самолетна почивка за двама в Дубай. Екскурзията в Дубай може да се реализира до месец май 2018 година.

Наградите съгласно т. 1 се предоставят чрез жребий между всички с участници.

Печелившите участници се обявяват в ефира на радиостанцията.

Начинът и времето на получаване на наградата се уточняват допълнително между служител на Организаторите и печелившия участник.

Спечелете СЕГА


Post a Comment

По-нова По-стара