Спечели ДОРМЕО продуктът, за който мечтаеш


Краен срок - 30 юли 2017

Празнувай с нас 15 години ДОРМЕО!

Тази година ДОРМЕО става на 15 години! Празнувай с нас! Подготвили сме много игри и изненади! Благодарим за милите пожелания! А нашето пожелание към всички вас е: Нека мечтите се сбъднат!Всеки ден след добър сън е подарък. Най-големият подарък за ДОРМЕО си ти, когато се събуждаш сутрин свеж и отпочинал. Искаме да ти подарим спокойни нощи и сутрини – пълни с енергия! Затова ДОРМЕО те кани да се включиш в ИГРАТА за Рождения ни ден! За кой продукт ДОРМЕО мечтаеш най-много? Сподели и спечели!

Как да спечелиш продукт ДОРМЕО?

Напиши коментар в страницата на продукта! Какво ти харесва в него? Защо мечтаеш да бъде твой? Колкото по-подробно ни разкажеш, толкова повече шансове имаш да станеш победител! Петчленно жури от екип ДОРМЕО ще избере най-добрите коментари и те ПЕЧЕЛЯТ!

Включи се в играта на ДОРМЕО до 30-ти юли! Участвай за награда – ДОРМЕО продуктът, за който мечтаеш! Мечтите вече се сбъдват!

Награди

Общо 3 бр. продукти с търговска марка DORMEO по избор на печелившите участници в

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден email адрес;

Да посети уеб страницата на Играта на адрес: www.dormeo.bg/igra-dormeo-15-godini/ и в срока по горната т. 2 да се регистрира за участие в Играта като включително предостави на Организатора своето име, фамилия и валиден имейл адрес.

Да следва инструкциите на приложението на Играта като постави коментар на любимия си продукт Дормео. В коментара си участникът трябва да даде отговор на въпросите „Какво ти харесва в него?“ и „ Защо мечтаеш да бъде твой?“.

След изтичане на срока по горната т. 2, Организаторът чрез комисия от 5 специално подбрани служители обслужващи търговски бранд "Дормео" в "СТУДИО МОДЕРНА – БЪЛГАРИЯ" ЕООД, в състав Стойчо Тилев - изпълнителен директор на "Студио Модерна - България" ЕООД; Благовеста Гроздева - Дормео Бранд мениджър; Десислава Мирчева - Специалист Дигитален Маркетинг; Александър Тодоров - Специалист Дигитален Маркетинг и SEO; Веселка Дамянова - Маркетинг Мениджър; ще оценят коментарите и по своя преценка ще изберат общо трима победители от всички участници, включили се надлежно в Играта, съгласно настоящите правила. Всеки от печелившите участници ще получи коментираният от него продукт, с който е участвал в Играта.

Победителите ще бъдат обявени в срок до 10.08.2017 г. на интернет страницата на Дормео, а именно – www.dormeo.bg/igra-dormeo-15-godini/ . Всеки печеливш участник е длъжен да предостави на „СТУДИО МОДЕРНА - БЪЛГАРИЯ“ ЕООД своето име, фамилия, точен адрес и телефон за връзка като изпрати тази информация до следния имейл на дружеството в срок до 10 дни, считано от обявяването на печелившите участници.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни след получаване на уведомителното електронно писмо, изпратено по имейл, в което печелившия Участник посочва изричен адрес за доставка и телефон за връзка.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара