Спечелете 300 Milka пуфа и 120 Milka Bubble Bed


Краен срок - 31 юли 2017

Продукти, участващи в Промоцията – Milka шоколади, бисквити и/или бонбони, независимо от вида и грамажа.

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Закупете Milka шоколади, бисквити и/или бонбони (независимо от вида и грамажа) на обща стойност минимум 6 лв. Необходимо условие е закупуването на Milka продукти на общата стойност от не по-малко от 6 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Стъпка 2: Регистрирайте стойността и номера от касовата бележка на интернет страницата www.milka.bg

Стъпка 3: Разберeте веднага дали печелите една от предвидените награди. Всеки участник ще бъде уведомен дали печели непосредствено след регистрацията на стойността и номера от касовата бележка.

Награди:

Milka ПУФ – общо 300 броя за периода на Промоцията.
Milka Bubble Bed - общо 120 броя за периода на Промоцията.

Разпределението на наградите ще се извършва всеки ден на произволен принцип и по предварително заложен в електронната система за разпределение на награди алгоритъм за количествено разпределяне на видовете награди, както следва:

 - Milka ПУФ - общо 300 броя за периода на Промоцията, като всеки ден ще се раздават по 10 бр. награди с изключение на периода от 01.07.2017г. до 10.07.2017г. включително, където ще бъдат разпределени по 9 бр. на денонощие.

 - Milka Bubble Bed - общо 120 броя за периода на Промоцията, като всеки ден ще се раздават по 4 бр. награди с изключение на периода от 01.07.2017г. до 04.07.2017г. включително, където ще бъдат разпределени по 3 бр. на денонощие.

По така описаната механика на Промоцията, в периода ѝ ще се разпределят за спечелване средно по 13 /тринадесет/ броя награди на ден

Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта, на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията на профила си.

Необходимо условие е закупуването на Milka продукти (шоколад, бисквити и/или бонбони) на общата стойност от не по-малко от 6лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Печелившите ще бъдат известени веднага на екрана, че са спечелили, както и чрез SMS съобщение на регистрирания мобилен телефон. На екрана и в SMS-а ще бъде посочен телефонен номер, на който в  10 дневен срок печелившите трябва да се обадят и да оставят своите данни за доставка.

Всички спечелили ще бъдат публикувани и на страница Печеливши на www.milka.bg. Ако след получаване на известието те не потвърдят наградите си в срока, посочен в предходната точка, печелившите губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Един участник може да направи максимум 5 регистрации в рамките на денонощие.

Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид.

Печелившите участници получават наградите си след представяне на касовата бележка за закупените продукти Milka на куриера (стойността и номерът от която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след потвърждение на адрес за доставка.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара