Спечелете 5 уникални кино кресла и всяка седмица по 2 брандирани подаръка


Краен срок - 4 септември 2017

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

Голяма награда в края на периода – 5 бр. кино кресла
Седмични награди – 2 бр. брандирани подаръци

Наградата „Кино кресло” ще спечелят 5 от участниците в играта, избрани с жребий измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували всяка седмица по време на кампанията в периода 26 юни 2017 г. – 04 септември 2017 г. от един и същ потребителски профил.

Наградата „Брандиран подарък” се избира при провеждане на жребий измежду всички гласували в приложението, на седмична база.

За участие в Играта е необходимо потребител, навършил 18 години, с потребителско име в facebook.com, отговарящо на неговата реална самоличност и съвпадащо с неговите имена по личен документ, да посети специално изграденото приложение на Facebook страницата на KINO NOVA, където всяка седмица ще може да гласува за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник”. На седмична база ще се избират по двама победители сред всички участвали, които ще печелят брандиран подарък от KINO NOVA. В края на кампанията чрез жребий се избират петима победители измежду всички гласували в рамките на посочения период. За да участват в тегленето за голямата награда, участниците трябва да са гласували всяка седмица по време на кампанията в периода 26 юни 2017 г. – 4 септември 2017 г. от един и същ потребителски профил.

С гласуването за филм в рамките на кампанията „Великият понеделник” в периода 26 юни 2017 г. – 4 септември 2017 г. се приема, че участникът е приел безусловно настоящите Правила и официалните правила на Facebook страницата, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните, видими от неговия личен профил и данните за участие име, фамилия и електронен адрес /e-mail/, както за целите на конкретната игра, така и за други игри, организирани от Организатора.

Участието в Играта е безплатно.

10. Победителят филм във „Великият понеделник” ще бъде публикуван всяка седмица на Facebook страницата на KINO NOVA:https://www.facebook.com/kinonova


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара