Спечелете Samsung Galaxy S8


Краен срок - 11 юли 2017

Скоро Ookla ще обяви резултатите за най-бързата 4G мрежа в България!

Можеш да спечелиш Samsung Galaxy S8 като познаеш кой мобилен оператор ще бъде на първо място.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на Novini.bg във Facebook. Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и впишат като коментар под публикацията за играта отговор на въпроса кой мобилен оператор според тях има най-бърза 4G мрежа. За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили един коментар с конкретен отговор на въпроса като коментар под поста. Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награди: 1 бр. Samsung Galaxy S8. Наградата ще бъде присъдена чрез томболен принцип на 1 (един) печеливш, който е коментирал под публикацията за играта и е познал верния отговор.

Печелившият се определя с томбола на случаен принцип измежду всички валидни коментари, регистрирани успешно в играта, които съдържат верния отговор на въпроса. Верният отговор е операторът, който ще спечели наградата“Най-бърза мобилна мрежа в България за 2017 г.” на световния лидер в областта на технологиите за измерване на скоростта на интернет мрежи – Ookla (http://www.ookla.com)

Томболата ще бъде теглена на 12.07.2017 г. като в следствие на нея на страницата на Novini.bg във Facebook, ще бъдe обявен печелившият участник според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Ще бъде оповестен и верния отговор от изследването на Ookla. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш;

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара