Покажeте санирания си блок, спечелете 13 000 лева


Краен срок - 3 септември 2017

"24 часа" обявява конкурс за най-качествено и красиво саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).

Имате цяло лято за снимки! Изпращайте ги на online@vgb.bg

А наесен - архитекти ще обявят победителите и ще раздадат щедри награди и за всички съседи.

Инициативата на "24 часа" е подкрепена от МРРБ.

Награден фонд от 13 000 лева осигурява Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) за победителите в конкурса за най-качествено и красиво саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни, който започна по инициатива на „24 часа”.

На победителите ще бъдат раздадени първа, втора и трета награда, съответно 6 000, 4000 и 3000 лева. Те обаче ще се харчат целево – единствено за облагородяването на околоблоковото пространстно на санирания блок.

Хората ще решат от какво имат нужда – красива беседка, детска площадка, барбекю, фонтанче, или нещо друго, което ще краси пространството около дома им и ще им бъде от полза.

Пращайте ни снимки – лятото е в разгара си, имате време до 4 септември. Последните снимки ще бъдат приети до 00.00 на 3 септември, неделя.

Към снимките може да се праща и кратко видео от санирания блок, като това не е задължително условие, но ще подобрява кандидатурата на блока.

В първата половина на септември авторитетно жури от архитекти и строителни експерти ще обявят победителите в конкурса и ще раздадат щедрите награди на победителите.

Очакваме и снимки от вашите санирани блокове – не се колебайте, наградите си струват!

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар