Спечелете 208 награди от Queens Juice


Краен срок - 20 август 2017

Днес започва Селфи на бутилка 3! Излез навън, направи си селфи с поне един приятел, качи ни го на стената със #СелфиНаБутилка3 и можеш да се озовеш върху 1 от 208 уникални етикета на нашите бутилки. Не забравяй да тагнеш всички присъстващи на снимката.

Нека щракането започне сега!

Участието в промоцията не е обвързано със закупуване на продукти.

За участие в промоцията участникът, съответно неговият законен представител, трябва да разполага с активен профил или в социалната мрежа Facebook, или в Instagram.

За участие в промоцията, участникът трябва да качи във Facebook страницата на Queen’s Juice https://www.facebook.com/QueensBG или да публикува на личния си профил във Facebook или в Instagram любителска снимка тип селфи, на която е той и минимум още един човек. Снимката задължително трябва да бъде публично достъпна и да е придружена с имената на заснетите лица, град и хаштаг #‎СелфиНаБутилка3 . Само публично достъпни снимки, придружени с необходимата информация (имена на участници, град и хаштаг) ще участват в избора на журито и тегленето на томболата. С изпращането ѝ участникът декларира, че приема настоящите Правила и че притежава авторските права върху фотографията и изображението, че изпратената снимка изобразява Участника и човек, който познава, както и че за снимането и изпращането ѝ е дадено съгласие от страна на последния.

Снимката задължително трябва да е селфи!
Какво е селфи снимка? Това е автопортретна снимка, направена собственоръчно от снимащия се чрез цифров фотоапарат или мобилен телефон. Снимка, направена с помощта на селфи стик, също се счита за селфи. Снимка, направена от трето лице, различно от заснетите в снимката лица или пък с камера, пусната на режим самоснимачка, не се счита за селфи и не се допуска до участие в конкурса.

На снимката трябва да се виждат минимум две, съзнателно заснели се лица. Едното трябва да е участникът, а другото (другите) – негов(и) приятел(и) или любим човек.

Селфи снимката задължително трябва да е заснета навън (на открито) – На открито са плажа, в планината, в парка, на улицата, в училищния двор, на терасата или пр.

Един участник може да качи повече от една селфи снимка в периода на промоцията, но ако бъде избран/изтеглен за победител, то това ще стане само с една от тях. В случай, че при тегленето по т. 11 бъде изтеглена снимка на участник, който вече е бил избран за печеливш от журито с друга негова снимка, втората и всяка следваща негова изтеглена снимка се изключва от тегленето и на нейно място се тегли снимка на друг участник.

Технически изисквания към снимката: Трябва да е формат: JPG /300 dpi/, около 1 MB.

С изпращането на снимката участникът декларира и гарантира, че е автор на снимката, и че лицето/лицата, изобразени на нея, са дали своето съгласие за заснемането ѝ и за участието в настоящата промоция. В противен случай участникът носи пълната имуществена отговорност, предвидена в настоящите правила, както и всяка друга отговорност, която може да го ангажира за недобросъвестното му поведение.

На 22.08.2017 г. жури на организатора в състав: Димитър Атанасов, Борислав Кандов, Мария Добрева и Николай Златарев  ще избере 50 печеливши селфи снимки от всички получени. Изборът ще бъде направен на база критериите, посочени в т. 4.4.

На 23.08.2017 г. ще бъде организирана томбола от останалите получени селфи снимки, чрез която ще бъдат изтеглени още 158 печеливши снимки.

Общо 208-те снимки, изтеглени от томболата и избрани от журито по предходните 9-та и 10-та точка, ще бъдат отпечатани върху етикетите на напитките QUEEN’S в бутилки от 250ml, със следните вкусове: Лимон-Мента; Малина-мента; Пъпеш-мента; Ябълка-диня; Бяло грозде-алое вера; Ябълка–зелен лимон–кактус; Драконов плод; Кокос-ананас и пуснати на българския пазар. С включването си в промоцията и приемането на настоящите Правила, всеки участник преотстъпва безвъзмездно правата върху снимката си, за целта описана в настоящата точка.

На 22.08.2017 г. организаторът ще публикува на страницата: https://www.facebook.com/QueensBG имената на 50-те печеливши участници, избрани от журито, чиито снимки ще бъдат отпечатани на етикетите на напитките QUEEN’S 250ml.

На 23.08.2017 г. организаторът ще публикува на страницата: https://www.facebook.com/QueensBG имената на 158-те печеливши участници, изтеглени чрез томболата, чиито снимки ще бъдат отпечатани на етикетите на напитките QUEEN’S 250ml.

Всеки един от 208-те печеливши участници ще получи като награда по две бутилки от напитките QUEEN’S 250ml, със своето съответно селфи на етикета.

В срок от 7 (седем) календарни дни от официалното публикуване на печелившите участници на Фейсбук страницата на Queen’s Juice, те следва да се свържат с Организатора посредством линка, предоставен от него на Фейсбук страницата, като посочват трите си имена, телефон за връзка, както и точен адрес, на който следва да бъде изпратена наградата.

В рамките на пет месеца след получаване на адресните данни на участника, Организаторът изпраща наградата с препоръчана пощенска услуга на куриер или я доставя чрез упълномощен представител на посочения от участника адрес.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара