Обнови с Protecta и спечели награди


Краен срок - 31 октомври 2017

Кой, ако не ти? Кога, ако не сега? Ето как може да участваш в нашето начинание и заедно да направим мястото, където живеем по-приятно. действай, друже!

Първо - Възмути се!

Второ - Снимай ръждясал общински обект и го сподели тук.

Трето - Гласувай за обект от галерията, качен от съмишленик.

Четвърто - Прибери се вкъщи, почини си.
Ние ще изберем 3 обекта и ще ги подновим с Protecta.
А ако имаш късмет, ще получиш вест за награда.

Всеки участник има право да се регистрира за участие в Инициативата, като заснеме метално съоръжение/конструкция, подлежащо на реновиране/пребоядисване и качи снимката в уеб-сайта на инициативата, на адреса: www.obnovisprotecta.bg, като впише своите имена, местопребиваване, имейл адрес и телефон за контакт. Снимките следва да бъдат в JPG формат и размерът на файловете не трябва да е по-голям 2 MB, да бъдат добре композирани, с правилна експозиция и да бъдат на фокус.

Всеки участник може да се включи в конкурса с не повече от три снимки. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер). Фотографиите трябва да имат заглавие и да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, където е направена снимката - до 100 знака.

Снимките могат да бъдат само цветни, без ограничение на използваните технологии на заснемане.

Снимките следва да са правени през периода на провеждане  на инициативата.
С качването на снимката си участникът декларира, че притежава авторските права върху нея и съгласието си тя да бъде използвана и публикувана за целите на инициативата.

С изпращането на фотографиите се приема, че участникът дава изричното си съгласие, те да бъдат използвани по преценка на организаторите, както в периодичния печат, така и в рекламни материали, популяризиращи конкурса и заснетите обекти; да участват в открити и закрити изложби и в презентации в интернет пространството и в печатните и електронни издания на медийните партньори.

За участие в конкурса не се допускат снимките, които са обект на чужди авторски права.
Всеки участник има право да гласува по само веднъж.

Снимките се публикуват на сайта след одобрение на администратор. Администраторът има право да преценява дали качената снимка отговаря на темата и на изискванията на инициативата. Едно ФЛ има право да качи до три обекта и да гласува само веднъж за обект. При установени злоупотреби администраторът има право да дисквалифицира участващия обект.  Не се допуска публикацията на текстове и изображения с нецензурно съдържание, както и на текстове съдържащи клевети и обидни изрази. При откриването на такaва информация администратора има право да я изтрие.

1. След приключването на инициативата трите участващи обекта избрани от жури измежду първите 10 снимки събрали най-много гласове (харесвания) ще бъдат обновени (пребоядисани/реновирани) от „Оргахим“ АД, след предварителното съгласуване със собствениците на обектите.

2. Теглене на месечни награди за участниците, качили снимка, или гласували за такава  – на лотариен принцип. Наградите ще се предоставят под формата на: три броя Protecta 3in1- 500ml., три броя брандирани тениски с логото “Protecta”.

ОРГАХИМ ще уведоми печелившите участници за спечелената награда на посочените от тях email или телефон, с който съответния спечелил участник е участвал в инициативата.
ОРГАХИМ си запазва правото едностранно да удължи упоменатия срок за предоставяне на предявения продукт при независещи от него фактори и странични явления.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара