Спечелете термо кани, кафе и още награди от Nova Brasilia


Краен срок - 16 юли 2017

Тук можеш да си избереш дума и да й дадеш позитивно значение. Най-добрите 20 автора ще видят своите послания на билбордове, а останалите автори ще могат да участват за други специални награди от Нова Бразилия.

И кой знае, може би това ще е малкото, което ни трябва, за да започнем да виждаме нещата около нас в по-добра светлина.

За да участва в Промоцията, всеки потребител трябва да премине през всички стъпки, описани по-долу, при което ще се превърне в „участник“:

    Да влезе на сайта pozitivno.novabrasilia.bg по време на периода на Промоцията, посочен в Раздел 2, т. 1 на настоящите Официални правила.
    Да натисне бутон с обозначена стрелка, сочеща надолу, за да стартира участието си в Промоцията
    Да въведе своят позитивен прочит на предварително зададена от организаторите дума с негативно значение (отбелязвани като „Послание“).
    Да се регистрира за участие чрез въвеждане на своето име, телефонен номер, или e-mail, като преди да започне участие, задължително трябва да приеме общите условия на Промоцията. Участникът има опция откаже регистрация чрез бутон „Затвори“, но въпреки това посланието му ще бъде публикувано на сайта на промоцията.
    Може да сподели своето послание във Facebook профила си.
    Може да разгледа послания, които организаторът е генерирал предварително от полето с думи, поставено в дясната част на Homepage-a.
    Може да разгледа послания, които други участници са генерирали от полето с думи, поставено в лявата част на Homepage-a.
    В „Галерия“ участникът може да разгледа всички послания, които други участници са генерирали.
    В „Награди“ участникът може да запознае с наградите, които може да спечели от участието си в промоцията.

    Потребителят има възможност да се регистрира в сайта на Промоцията чрез своя Facebook профил, в който случай неговите e-mail адрес и парола ще бъдат предоставени от Facebook на уебсайта на Промоцията. За да завърши регистрацията, Потребителят трябва да попълни във формата за регистрация полетата с име и фамилия и телефонния си номер.

    По време на Промоцията, ще бъдат дадени 40 (четиридесет) награди:

    20 награди „Комплект термо кана + Nova Brasilia разтворимо 200гр.“ – определени на случаен принцип - Всяка седмица петима участници, изтеглени на случаен принцип, ще получат комплект термо кана и Nova Brasilia разтворимо 200г. Техните послания ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Nova Brasilia. А наградите им ще бъдат изпратени на посочен от тях адрес, на територията на Република България.

  20 награди „Послание на билборд“ - определени от жури, съставено от 5-ма човека, подбрано от страна на организаторите – От целия период на Промоцията, печелившите послания ще бъдат поставени на билборд в града на спечелилия участник в срок от 120 дни след края на промоцията.

    Имената на печелившите ще бъдат публикувани във Facebook страницата на Nova Brasilia - https://www.facebook.com/novabrasilia.bg/ в максимален срок от 10 работни дни след окончателното изтегляне на победителите.
    Не се допуска спечелването на повече от една награда от един участник (с един и същ профил) за периода на промоцията!
    След обявяване на печелившите на https://www.facebook.com/novabrasilia.bg/ организаторът ще постави печелившите послания в населеното място, което участникът е регистрирал в сайта на промоцията.
    Получаването на наградата се случва само на територията на Република България.
    За получаване на наградите ще бъдат използвани данните предоставени от участника при регистрация в Промоцията.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара