Спечели миньонски награди от CITY и филма "Аз проклетникът 3"


Краен срок - 2 юли 2017

Това лято близнаците Гру и Дру поднасят двойна доза проклетия!

Ние от радио и телевизия CITY, заедно с миньоните, ти подаряваме уникални награди от филма "Аз проклетникът 3".

СЛУШАЙ РАДИО CITY И ГЛЕДАЙ CITY TV И КОГАТО ЧУЕШ СИГНАЛА ОТ ФИЛМА "АЗ ПРОКЛЕТНИКЪТ 3" ВЛЕЗ ТУК И СЕ РЕГИСТРИРАЙ ЗА УЧАСТИЕ, КАТО ИЗБЕРЕШ ЧАС НА ИЗЛЪЧВАНЕ НА СИГНАЛА И КЪДЕ ГО ЧУ/ВИДЯ.

Участвай и може да спечелиш някоя от следните уникални награди:

10 бр. кутии за обяд



10 бр. ученически комплекти


10 бр. комплект антистрес миньон + ключодържател + стикери


За участие в Промоцията участникът трябва да следи радио и телевизия City и щом чуе или види промо сигнал към филма „Аз, проклетникът 3“, да посети http://www.city.bg/ и да попълни регистрационната форма, за да участва в Промоцията. При попълването на данните си в регистрационната форма, участникът получава правото да участва в томболата за наградите, обявени в рамките на играта.

Потребителите, които искат да се регистрират за участие в промоцията е необходимо да попълнят коректно онлайн формата в сайта http://www.city.bg/, която включва:

- час на излъчване на сигнала
- къде е чут/видян сигнала
- малко име и фамилия на участника;
- email и телефон за връзка с участника;
- възраст и град, в който се намира настоящият адрес на участника.

Печелившите участници в игарата ще бъдат определени на лотариен принцип и имената им ще бъдат обявени на 03.07.2017 г.

Изтеглените печеливши ще получат обаждане или e-mail от Организатора на предоставените от тях данни при регистрацията, с който ще бъдат уведомени за спечелената награда.

Победителите трябва да посочат адрес на територията на Р България, на който искат да получат спечелената награда най-късно до 16.07.2017 г. Ако не го направят, те губят правото да получат спечелената награда.

Предметните награди могат да бъдат получени в офиса на радио и телевизия CITY, срещу предоставяне на документ за самоличност или изпратени по куриер, за сметка на победителите.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара