Спечелете 4 хамака и 100 комплекта продукти Footprim


Краен срок - 30 юни 2017

Награди:
Малки награди: 100 броя рекламни комплекта Footprim, които съдържат рекламни джапанки, рекламни пили за пети и продукт от серията Footprim по избор на печелившия участник

Големи награди: 4 броя хамаци

За да участвате в томбола на лотариен принцип за спечелването на награда, трябва да направите следното:
1 Да влезете на URL адрес http://www.footprim.com/summer
2 Да се регистрирате с Вашето име, фамилия и имейл адрес. С регистрация за участие, потвърждавате, че сте съгласни с настоящите правила и условия на кампанията. Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.

С всяка регистрация, която отговаря на условията на точка 7.1, участникът участва в играта и има шанс да спечели Награда рекламен комплект Footprim или хамак

На седмична база ще бъде проведена томбола за определяне на двадесет и пет спечелили участника, които ще получат рекламен комплект и един, който ще спечели хамак. В томболата на лотариен принцип участват всички валидни регистрации, отговрящи на условията на точка 7.1 и 8. За всяка следващата седмица ще могат да участват всички регистрирани участници през целия промоционален период.

Спечелилите участници ще получат наградите си на посочен от тях валиден адрес на местожителство, след като получат потвърждение по имейл, че печелят награда в срок до 10 дни след изпращането на имейл от организатора, удостоверяващ, че участникът е спечелил. При установяване на опит за манипулация на имейла или съмнение за други злоупотреби, потребителят е дисквалифициран и се провежда нова томбола за определяне на нов печеливш участник.

С всяка регистрация, която отговаря на условията на точка 7.1, участникът участва в играта и има шанс да спечели Награда рекламен комплект Footprim и/или хамак,  посочена в т.12
по-долу.

С една регистрация и получено на имейла потвърждение може да се участва в томбола за наградата само веднъж. Спечелилият участник  се определя на лотариен принцип.

За да получи награда, спечелил участник в Играта е длъжен да предостави:
Валиден адрес за местожителство
Име, фамилия и имейл адрес

Награда се предявява от спечелилите участници до 10 дни след получаване на уведомлението по имейл, а Организаторът няма задължение за предоставяне на награда, предявена след този срок. Уведомлението ще указва как да бъде получена наградата. Начинът на получаване на наградата може да изисква вземането й от специално указано място, в който случай разходите по получаването й са за сметка на участника. Уведомлението се счита за получено от участника в деня на изпращането му от Организатора.

Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара