Спечелете 200 belVita шезлонга и 4000 кутии за закуска


Краен срок - 30 юни 2017

За периода на играта са предвидени общо 4200 награди:
            4000 бр. belVita кутия за закуска
            200 бр. belVita шезлонг

Механизъм на промоцията /играта/:

Купи продукти belVita за минимум 4 лв. Необходимо условие е закупуването на продукти belVita на обща стойност не по-малко от 4 лв. да бъде вписано на ЕДНА касова бележка.

Регистрирай сумата и номера на касовата бележка на интернет страницата www.belvita.bg.

Разбери веднага дали печелиш една от предвидените награди

Наградите се разпределят правопропорционално на дните от периода на промоцията. Разпределението става чрез специално разработен за нуждите на промоцията софтуер за разпределение на награди на случаен принцип, всеки ден, на база регистрации в промоцията.

Спечелилите участници ще бъдат известени веднага след регистрацията чрез допълнителен екран, както и SMS съобщение на регистрирания мобилен телефон. В SMS-а ще бъде посочен телефонен номер, на който в 10 дневен срок печелившите трябва да се обадят и да оставят своите данни за доставка. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката. Също така, номерата на печелившите ще бъдат публикувани на интернет адрес: www.belvita.bg, като последните три цифри от всеки номер ще бъдат скрити с ХХХ.

С ЕДНА УЕБ РЕГИСТРАЦИЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕГИСТРИРАНА САМО ЕДНА КАСОВА БЕЛЕЖКА. ЗА РЕГИСТРИРАНЕТО НА ЕДНА КАСОВА БЕЛЕЖКА МОЖЕ ДА БЪДЕ НАПРАВЕНА САМО ЕДНА УЕБ-РЕГИСТРАЦИЯ.

Единният идентификатор на всеки участник е мобилният му телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен телефонен номер и да го потвърди. За целта на предоставения телефонен номер участникът ще получи SMS с код за сигурност, който е необходимо да въведе в специално поле, за да завърши успешно регистрацията си. Всяка следваща регистрация на касова бележка от същия мобилен телефон ще бъде отчетена без въвеждането на код за сигурност, тъй като вече телефонният номер ще е валидиран като реален и действащ.

Печелившите участници получават наградите си САМО след представяне на печелившата касовата бележка (фискален бон) за закупените продукти belVita пред куриера (стойността и номера, на която предварително са регистрирали, за да участват). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупен артикул на касовата бележка. Като изключение сме готови да приемем касови бележки с допълнително написано от продавача име на закупения продукт. В този случай обаче, касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец в момента на покупката.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА ПРЕДПАЗИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОТ РЕГИСТРАЦИЯТА!

Всеки участник може да регистрира максимум 15 касови бележки за периода на промоцията.

Всеки участник може да регистрира максимум 3 касови бележки на денонощие.

За целия период на промоцията един участник може да спечели максимум 2 кутии за закуска и максимум 1 шезлонг.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след потвърждение на адрес за доставка. В деня на доставка печелившият ще получи SMS за посещение. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни. Непотърсени награди в този срок, няма да бъдат раздавани и ще бъдат използвани в бъдещи промоции на марката.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност и предоставенa на куриера печеливша касова бележка (фискален бон). Задължително условие е имената на продуктите да присъстват като закупени артикули на ЕДНА касова бележка. Като изключение сме готови да приемем касова бележка с допълнително написано от продавача име на закупения продукт; в този случай обаче касовата бележка трябва да бъде подписана и подпечатана от съответния търговец в момента на покупката.


Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Защо все още не съм получила 2—те кутии за закуска след като играта е приключила преди 3 месеца?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моля пробвайте да се свържете с организаторите на телефон 0800 13 500 и да ги попитате какво се случва с наградите ви. Ние само популяризираме играта, но не раздаваме наградите.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара