Спечелете 3 климатика Mitsubishi Electric и още 220 награди от ClimaCom


Краен срок - 30 юни 2017

Лятото идва с 202 причини да изберете климатиците на Mitsubishi Electric!

Включете се в играта „202 причини“, като се регистрирате чрез формата по-долу на страницата и отговорите правилно на дневния въпрос.

Верният отговор може да ви донесе една от страхотните летни награди.

А най-големият късметлия ще спечели голямата награда – икономичен и практичен климатик Mitsubishi Electric!

Мечтаната прохлада идва с ClimaCom и Mitsubishi Electric!

Играта се провежда в ефира на радио N-JOY, Z-Rock и bTV Radio.

Участниците имат право да участват в играта неограничен брой пъти до момента, в който спечелят дневна награда. След това те вече са включени в жребия за голямата награда.

Всеки участник има право на една регистрация за деня.

Всеки участник, спечелил дневна награда, в края на Играта - 30.06.2017г. участва в жребия за голямата награда - климатик с марка Mitsubishi Electric.

Общо 225 предметни награди (за трите радиа - N-JOY, Z-Rock и bTV Radio) за целия период на Играта, които ще се раздават на дневна база.

Три големи предметни награди (за трите радиа - N-JOY, Z-Rock и bTV Radio) – климатици с марка Mitsubishi Electric, които ще бъдат спечелени след жребий за голямата награда в края на играта.

Наградите в Играта са осигурени от фирмата организатор и ще се раздават от радио N-JOY, Z-Rock и bTV Radio, като ще се взимат лично от офиса на радиото или по куриер. За повече информация посетете сайта на радиото, в което сте взели участие в играта.

Победителите в Играта ще се теглят в края на всеки работен ден, чрез жребий на случаен принцип, измежду всички отговорили правилно на въпроса за деня.

На 30.06.2017г. в ефира на радио N-JOY, Z-Rock и bTV Radio, ще се изтегли по един печеливш участник, които ще спечели голямата награда – климатик с марка Mitsubishi Electric. Тегленето ще се извърши на случаен принцип из между всички спечелили дневна награда в периода на провеждане на Играта.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара