Спечелете 10 кашона със сладолед BOSS Full Caramel Brownies


Краен срок - 6 юли 2017

За да се включи в играта, потребителят трябва да сподели своя сюжет за реклама в коментар под „поста-игра“ в рамките на посочения краен срок за участие. Коментари без посочена идея за сюжет или такива, качени на друго място във Фейсбук страницата на Nestle Ice-Cream Bulgaria, според правилата няма да се зачитат за валидно участие в Играта. Всеки участник, регистрирал валидно участие в Играта, участва в жребий за спечелването на 1 награда.

Участието в промоцията не е обвързано с покупка.

Измежду всички участници, които отговарят на изискванията от т.3.2 и са изпълнили точно механизма на играта, на случаен принцип се изтеглят 10-ма (десетима) участника, които получават по 1 (един) кашон, пълен със сладолед BOSS. Ще бъдат изтеглени 5 резерви, в случай на отказ от участие на някои от победителите. Тегленето ще се състои след 12:00 часа на 06.07.2017 г. и имената на победителите ще бъдат обявени във Фейсбук страницата на Nestle Ice-Cream Bulgaria.

Победителите ще бъдат уведомени чрез коментар на поста-игра от Организаторите. След уведомяването победителите трябва да се свържат с Организаторите в рамките на 5 работни дни чрез лично съобщение към фейсбук страницата https://www.facebook.com/nestleicecreambg/

В случай, че Организаторите не получат обратна връзка с точен адрес и телефон за доставка на наградата до 5 дни след обявяване на съответния победител, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервният печеливш.

Наградите в Играта са: 10 кашона BOSS Full Caramel Brownies, всеки от които съдържа 18 бр. единично опакован сладолед

Доставката и предоставянето на наградите ще се извърши за сметка на Организаторите. Изпращането на наградата ще се извърши до 2 седмици, след валидирането на победителите и получаването на необходимите данни от печелившите участници и установяване от Организаторите дали те отговарят на условията на кампанията. В случай, че участник не отговаря на обявените условия на Кампанията, той няма да има право да получи наградата и няма да получи компенсация от страна на Организаторите. В случай, че печелившият не отговаря и не може да бъде открит на посочените от него координати за контакт в рамките на 1 седмица, то той губи възможността си за получаване на наградата.


Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Ситуацията се развива в пустинята,където виждаме как един чернокож мъж копае дупка в пясъка ,с надеждата да откри ледена вода .И в този момент се показва един мъж ,който държи 2 сладоледа boss и му предостъпва единият

    ОтговорИзтриване
  2. Ада. Огън,пепел и жупел. Във фокус влизат две дяволчета с лица,изкривени от злокобни усмивки. Дяволчетата са се надвиснали над казана. От казана излиза гореща пара,смесена с някакъв сладък привкус. Дяволчетата отривисто бъркат странната консистенция,представляваща вече почти разтопен карамел в комбинация с малки шоколадови парченца. Отстрани на двете дяволити създания трето дяволче усърдно дооформя получената смес във вид на сладолед. Дяволчето,типично за онези същества от тъмната страна,е носител на изкушението. И се изкушава. Отхапва от вече завършения сладолед и по лицето му избива гримаса от наслада. При тази върховна хапка дяволчето не пропада по-дълбоко в бездната на Ада.
    Вече сме в преоткрития от дяволчето Рай. Да,сладоледът има божествен вкус и това би могло да бъде мотото : ''BOSS- Tastes like paradise '' , а дяволчето стои на заден фон с по един сладолед във всяка ръка.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара