Спечелете уикенд за двама в Барселона и още 100 награди от Roca


Краен срок - 23 юли 2017

Сега е моментът да сбъднеш мечтата си – да гледаш на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа – Барселона на емблематичния стадион Ноу Камп! И всичко това – подарък от компанията Roca, чиято история започва точно преди 100 години, именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Как да спечелиш Голямата награда или някоя от останалите 100-награди, осигурени от Roca? Лесно е - отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се и участвай в томболата за една от страхотните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли 2017 в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Наградите:

Голямата награда:

Уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач на ФК Барселона, което включва: Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище - хотел - летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София - Барселона - София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2017 г. и ще бъде определена от Рока България, след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2017/2018.

И още 100 награди:

- 3 броя смесители за умивалник Atlas
- 7 броя душ слушалки Sensum
- 45 тениски Roca
- 45 шапки Roca

Не пропускай свой шанс да спечелиш една от тези страхотни награди на Roca!

За да участва в Играта всеки Участник, трябва да предостави данни за контакт, включващи име, адрес на електронна поща (e-mail), телефон за връзка, дата на раждане и професия, като с факта на регистрацията, ще се счита, че Участникът дава своето съгласие тези данни да бъдат използвани от Организатора на играта.

Печелившите Участници, които ще получат награди, ще бъдат избрани в присъствието на нотариус чрез теглене на жребий на случаен принцип от базата данни, включваща всички Участници дали верен отговор на всички въпроси. Изборът, чрез теглене на жребий на случаен принцип ще бъде направен

На 24 юли 2017 г. - за Голямата награда: Уикенд за двама в Барселона и два билета за футболен мач на ФК Барселона на стадион Ноу Камп, а също и за всички останали 100 награди.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 26 юли 2017 г. в интернет страницата на Roca www.bg.roca.com

Наградата ще бъде предоставена на печелившите Участници, при условие че същите отговарят на условията на настоящите Официални правила и  предоставят следната информация:

(i)   име, презиме, фамилия (вкл. и на латиница съгласно документите му за самоличност), както и копие от валиден документ за самоличност;
(ii)   дата на раждане;
(ii)   постоянен адрес на територията на Република България;

Служител на Организатора ще положи усилия да се свърже с всички печеливши Участници чрез посочения при регистрацията адрес на електронна поща и телефон, за да ги уведоми за Наградата и реда за получаването й. Печелившите Участници могат да се свържат с Организатора на линия на клиента на Рока България АД, посочена в интернет страницата: www.bg.roca.com или на тел.: +359 2 9305910

За Получаването на ГОЛЯМАТА НАГРАДА е необходимо следното:

А) Печелившият Участник трябва да установи контакт с Организатора най-късно до 17.00 ч. на 03.08.2017 г., за да бъде организирано получаването на Наградата му и формалностите по пътуването. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печелившия Участник, независимо по каква причина, той губи правото да получи наградата.

За получаването на някоя от останалите 100 награди е необходимо следното:

Печеливш Участник трябва да установи контакт с Организатора най-късно до 17.00 ч. на 21.08.2017 г., за да бъде организирано получаването на Наградата му. В случай, че в посочения срок не бъде установен контакт с печеливш Участник, независимо по каква причина, този Участник губи правото да получи наградата.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара