Спечелете 187 500 кена бира Ариана от Чипи Чипс


Краен срок - 31 август 2017

Участието в Играта е свързано съсзакупуване на пакет Чипи чипс с промоционална лента, указваща промоцията. Из всички опаковки с промоционална лента потребителят може да намери в опаковката един от 187 500 печеливши талона, на които е изписан текстът „ПЕЧЕЛИШ! Вземи своя кен срещу този талон“.

За да получи своята награда, участникът трябва да представи ипредаде печелившия талон в един от магазините – наградни центрове из цялата страна, срещу който талон ще получи безплатен кен бира Ариана 0.5L. Всеки един от участващите магазини - наградни центрове, ще бъде означен с промоционален плакат или стикер, указващ промоцията и това, че участникът може да получи своята награда, която е безплатен кен бира Ариана 0.5L. Пълният списък на магазините и техните адреси ще бъде публикуван на www.chipi.bg.

Продукти, участващи в промоцията: Всички продукти Чипи чипс с промоционална лента, указваща промоцията.

Награден фонд: 187 500 кена бира Ариана 0.5L, които могат да бъдат получени срещу предаване на печеливш талон, намерен в опаковка на Чипи чипс с промоционална лента, указваща промоцията, в който и да е от магазините- наградни центрове в страната.

Един печеливш Чипи талон дава право на един кен Ариана 0.5L.

Наградата може да се получава само от лица навършили 18 години.

Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Попитах в два от наградите центрове на Летоструй в София и ми отговориха,че не знаят за какво става въпрос и не дават бира. Някой е голям мошеник..!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвайте да се свържете директно с организаторите на телефон 02/948 69 69

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара