Спечелете 100 чанти с продукти Sun Dance от dm


Краен срок - 21 юни 2017

В томболата могат да вземат участие всички лица, навършили 16 години, които в  периодa 01.06.-21.06.2017г., са направили покупка на стойност минимум 25,00 лв. с ДДС на продукти от асортимента грижа за лице, коса и тяло от dm филиалите на територията на страната по свой избор и са направили регистрация за участие в съответния филиал, в който са извършили покупката. За да вземе участие в томболата, всеки клиент трябва да попълни талон за участие на място в магазина, от който е извършена съответната покупка, като напише трите си имена, телефон за връзка и имейл-адрес.

В продуктовия асортимент „Грижа за лице, коса и тяло“ влизат всички продукти от тези категории, предназначени за жени, мъже и бебета/деца, както и всички слънцезащитни продукти, без значение на марката. Съответно в споменатия асортимент не влизат продукти декоративна козметика, парфюми, тоалетни води и парфюмни дезодоранти!

От всички участници в томболата във всички 68 dm филиала територията на страната ще бъдат изтеглени на томболен принцип общо 100  печеливши участника. Всеки печеливш участник ще получи една чанта dm Sundance с продукти от марката dm Sundance по избор на организатора на ОБЩА стойност до 29,90 лв. с ДДС.

Тегленето на наградите ще се извърши на 29.06.2017г. в Централния офис на dm България, , от тричленна комисия, и в присъствието на нотариус. Стоте печеливши участници ще бъдат изтеглени измежду всички участници в томболата от всички dm филиали на територията на страната на случаен принцип. Освен стоте печеливши участници, ще бъдат изтеглени и 10 (десет) резервни печеливши, също на случаен принцип. 

Спечелилите участници ще бъдат уведомени за спечелената награда от служител на dm България чрез съобщение на посочения от участника имейл-адрес и/или чрез телефонно обаждане на посочения телефон за връзка в талона за участие в томболата. Уведомяването ще се извърши в срок до 03.07.2017г. Имената на всички печеливши участници и адресите на dm филиалите, където те са участвали в томболата, ще бъдат обявени на Facebook и/или интернет-страницата на Организатора на www.dm-drogeriemarkt.bg.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара