Спечелете парогенератор с високо налягане Tefal Pro Express X-Pert Care GV9080


Краен срок - 18 юни 2017

Как правилният уред може да превърне гладенето в приятна задача
Гладенето е едно от неприятните домашни задължения за повечето домакини. Причината за това обикновено се крие в избора на неподходящ уред за нуждите на домакинството. Това води до загуба на много време и в крайна сметка – до незадоволителни резултати.

Добре е, преди да направите покупка на уред за гладене, да помислите колко често ще го ползвате, какво количество дрехи и от какви материи най-често ще гладите, дали гладите много неща накуп, или сте от хората, които гладят само непосредствено преди да облекат дадена дреха. Отговорите на тези въпроси ще ви помогнат да си представите идеалния за вас уред. Избирайки правилния помощник, можете да превърнете гладенето от досадно задължение в наистина приятно и дори релаксиращо занимание.

Професионалните резултати са постижими и у дома
Ако вие сте от хората, които гладят често, и не се задоволявате с нищо друго, освен с абсолютно безупречни резултати, то парогенераторите с високо налягане Tefal са решението за вас. Превърнете гладенето в удоволствие с винаги професионално изгладени дрехи, независимо от степента на измачкване и вида на материята, изключително бързо, лесно и у дома.

Зaщо да изберете парогенератор с високо налягане Tefal
- Притежават бойлер с високо налягане, който генерира до 3 пъти повече дълбокопроникваща пара в сравнение с традиционните ютии. Постигат се перфектни резултати за рекордно кратко време – парата прониква дълбоко в тъканите и позволява едновременно гладене на няколко слоя тъкани
- Мощен паров удар за отстраняване и на най-упоритите гънки
- Голям подвижен воден резервоар, който улеснява продължителното гладене на големи количества дрехи
- С грижа за дрехите: двойна защита от неприятни петна по дрехите, благодарение на антиваровиковия колектор, който улавя варовика и уникалната функция Spiral protect, която превръща замърсените капки вода, останали от предходния цикъл на гладене в пара
- Интелигентно управление - 5 автоматични настройки за осигуряване на оптималната комбинация от пара и температура за различните тъкани
- Самопочистваща се плоча AutoClean – осигурява идеално плъзгане и дълготрайна ефективност
- Дълъг живот на уреда и дълготрайна ефективност на парата, благодарение на антиваровиковия колектор, който предпазва бойлера от натрупването на котлен камък
- Лесно и безопасно съхранение и транспортиране

Спечелете парогенератор с високо налягане и се убедете сами

Включете се в предизвикателството на Tefal „Най-трудното нещо за гладене“ и се уверете сами в предимствата на парогенераторите с високо налягане.

Споделете като коментар в настоящата тема кое е нещото, което ви отнема най-много време и е най-трудно за вас да изгладите перфектно. Дали това ще е чаршаф с ластик, завеси, тежка екстравагантна рокля, или ефирен копринен шал? Разкажете ни и бъдете един от двамата, които ще получат парогенератор на Tefal.

Участието в предизвикателството е от 05.06.17 г. до 18.06.2017 г., а след 19.06.2017 г. ще бъдат избрани двама потребители, които ще получат парогенератори с високо налягане Tefal срещу ангажимент да споделят в настоящата тема своите впечатления от употребата и гладенето на различни материи.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара