Спечелете уикенд в Банско с Банско с Hyundai i20 Special Edition 2017


Краен срок - 18 юни 2017

Модерен дизайн, комфорт, сигурност – това са трите неща, които най-добре описват новия Hyundai i20 Special Edition 2017.

Всеизвестен факт е, че първото нещо, което привлича една жена в даден автомобил, е външният му вид. Без да обиждаме дамите, които разбират от коли, с ръка на сърцето казваме, че дизайнът е основен фактор за нежния пол. От Hyundai го знаят добре, ето защо i20 Special Edition 2017 впечатлява с изискан градски вид. От предните светлини, през спортната линия на покрива до плавната S-колона, моделът моментално улавя погледа.

Удобството – друго нещо, на което държим! Купето е изпълнено с внимателно подбрани материали, създаващи висококачествена атмосфера, уникална за този клас. I20 e достъпен в множество външни цветове, вътрешни нива на оборудване и материали, от които да избираме. Специален материал на таблото и вратите кореспондира с цветовете на седалките. Така колата без проблем се вписва в личния ни стил, следвайки собствените ни предпочитания.

Динамиката – i20 се предлага с модерни бензинов и дизелов турбо двигател. Автомобилът разполага с последно поколение асистиращи технологии за свързаност и подпомагане на шофирането.

И последно, но не на последно място – сигурност! Оборудван с последно поколение технологии за спокойствие и сигурност на пътя, i20 ще превърне шофирането в едно различно изживяване.

Спечелете уикенд в красивия планински курорт Банско в играта на Miss Bloom и Hyundai! Компания ще ви прави новият i20 Special Edition 2017.

Как? Под публикацията за играта в нашата Facebook страница ни кажете:

Кои са трите неща, които характеризират най-добре i20 Special Edition 2017 и къде бихте пътували с него?

Един от вас ще пътува до Банско с i20 Special Edition 2017 и ще се наслади на уикенд за двама в луксозния хотел Green Life!


Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар