Спечелете телефони Huawei P1, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy J7 и Huawei P10 Lite


Краен срок - 30 май 2017

4G е вече на всяка крачка! Празнуваме 1 година 4G от VIVACOM и ти даваме шанс да спечелиш супер смартфон Huawei като коментираш под публикацията за какво най-често ползваш интернет през смартфона си!

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на БТК ЕАД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M/ Участниците се регистрират в играта като приемат настоящите правила и впишат като коментар под една от двете публикации за играта отговор на въпроса за какво ползват най-често мобилния си интернет. За валидни регистрации ще се броят тези, които са направили един коментар с конкретен отговор на въпроса спрямо изложените на визията 4 варианта. Всеки участвал може да коментира само веднъж.

Награди: 1 бр. Huawei P10, 1 бр. Huawei P10 Lite, 1 бр. Samsung Galaxy S8 и 1бр. Samsung Galaxy J7 2017. Наградите ще бъдат присъдени чрез томболен принцип на 4 броя печеливши, които са коментирали под една от двете публикации за играта.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички валидни коментари, регистрирани успешно в играта. Томболата ще бъде теглена на 22.05.2017 г. (за първи кръг) и на 31.05.2017 (за втори кръг) като в следствие на нея на страницата на VIVACOM във Facebook, ще бъдат обявени печелившите участници според броя награди в т.5, и равен брой резерви, в случай, че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок. Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на томболата да се свърже с победителя на посочения от него профил във Facebook. За да получи наградата си, победителят се съгласява в рамките на 2 дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: Три имена; Имейл адрес; Телефон за връзка, точен адрес за получаване на наградата. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 2 дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата; Спечелена награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. Наградата се получава на посочения от победителя адрес за доставка на наградата. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар