Спечелете сладка награда, стенен часовник или пътуване до Розовата долина


Краен срок - 11 юни 2017

Българите ценим традициите и имаме с какво да се гордеем! От векове отглеждаме рози, покорили с аромата си целия свят. И днес розоберът е символ на страната ни, а също и на любимия локум от Захарни заводи.

Последвай традицията със Сладки времена! Качи своя снимка с роза или с традиционна българска носия и стани част от Празника на розата!

Играй за сладка награда, стенен часовник или пътуване до Розовата долина.

В Играта участва всeки Участник, който е:

- регистрирал личните си данни – име, фамилия, телефонен номер и имейл, чрез регистрационната форма в уебсайта на Играта;

- качил своя снимка, на която има роза или е облечен с традиционна българска носия;

- прочел е и се е съгласил с Общите условия на Играта;

- потвърдил е успешно завършване на регистрацията в играта.

* Всички заявени за участие снимки подлежат на одобрение от Администратор. В томболата ще бъдат включени само участници, чиито снимки отговарят на настоящите условия и са потвърдени от Администратора.

Всеки Участник играе от свое име и декларира, че притежава авторски права върху фотографиите, с които участва в играта. Всички претенции от изобразени на фотографията лица или от трети лица по повод на снимка, публикувана за участие в играта следва да бъдат насочени и понесени от съответният участник, който е качил снимката.

С регистрирането си в Играта всеки Участник разрешава на Организатора използването на публикуваната от него фотография по смисъла на ЗАПСП.

След изтичане на срока за участие в играта от всички регистрирали се участници ще бъдат изтеглени с томбола 41 печеливши участника, които печелят една от следните награди:

*   един от 20бр. /двадесет броя/ стенни часовници „Сладки времена”;

*  един от 20бр. /двадесет броя/ бокса с локум „Сладки времена”, всеки от които съдържа 18 броя единични опаковки с локум „Сладки времена” – различни вкусове.

* една награда „Пътуване за двама до Розовата долина”, което включва:

- една нощувка за двама в хотел Еделвайс, разположен в близост до м.Бузлуджа и гр. Казанлък, с включена закуска и ползване на СПА център;
- посещение на комплекс Дамасцена, с. Скобелево, общ. Павел Баня, с включен обяд;
- заплатена входна такса за посещение на Музея на розата в гр. Казанлък.
- Ваучер за гориво на стойност 50 лв. /петдесет лева/

Победителите в Играта се определят с еднократно теглене след изтичане на срока за участие в Играта. Тегленето се извършва на случаен принцип чрез специализиран софтуер в присъствието на комисия.

Тегленето на печелившите участници ще бъде извършено на 14 юни 2017г.

Пълният списък с печелившите участници в Играта ще бъде достъпен на 16 юни 2017г. в секция Печеливши в сайта на Играта на адрес http://sladkivremena.bg/.

Печелившите участници в Играта ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез телефонно обаждане в срок до 5 работни дни след тегленето на наградите, при което участникът следва да потвърди трите си имена, телефон за връзка и точен пощенски адрес, на който да бъде доставена наградата.

Избраните печеливши участници получават наградите си по куриер в срок от 30 (тридесет) работни дни от предоставянето на данните по т. 8.1. на посочения от тях пощенски адрес.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар