Спечелете 320 слънчеви очила с Loctite


Краен срок - 14 юли 2017

Участието в играта е обвързано с покупка. Участниците в промоцията трябва да закупят минимум един брой секундно лепило на Loctite:
* Loctite Super Bond Течен
* Loctite Super Bond Гел
* Loctite Super Bond Power Easy Гел
* Loctite Super Attak Течен
* Loctite Super Attak Гел
* Loctite Super Attak Control

Предоставянето на касовата бележка от покупката (или копие от нея) е необходимо условие за получаване на наградата, в случай че участникът е изтеглен сред печелившите. Номерът и датата от касовата бележка трябва да бъдат регистрирани на страницата на промоцията в уебсайта www.henkel-loctite.bg. С регистрацията си участникът създава личен профил, чрез който участникът може да регистрира нови бележки. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж и да спечели само една награда. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки.

Тегленето на печелившите ще се извършва на случаен принцип с помощта на софтуер, част от уебсайта, на следните дати: 26.05.2017, 02.06.2017, 09.06.2017, 16.06.2017, 23.06.2017, 30.06.2017, 07.07.2017, 14.07.2017.

На всяка от датите ще бъдат изтеглени по 40 печеливши сред участниците, регистрирали касова бележка през изминалата седмица. Имената на печелившите ще бъдат публикувани на www.henkel-loctite.bg, като всеки от тях ще получи имейл съобщение на имейл адреса, с който се е регистрирал в играта.

Наградите, които ще бъдат раздавани, са 320 чифта слънчеви очила. За всяка седмица от периода на промоцията ще бъдат раздадени по 40 награди.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.
Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждение, че са спечелили и предоставят на Организатора адрес за доставка. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Награди получават всички участници, които са изпълнили условията на Промоцията.
Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес, след потвърждение на адрес и телефон от печелившия по имейл. Ако участникът не бъде открит в рамките на 2 работни дни на посочените от него координати (адрес и телефон) или не отговаря на някое от условията в промоцията, награда не се предоставя.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар