Спечелете 3 подаръчни пакета NYX Professional Makeup


Краен срок - 17 май 2017

Нямаме търпение NYX Professional Makeup да пристигне в България! :) Напиши ни в коментарите кой от продуктите на #NYXCosmetics е първи в списъка ти с желания и защо. Трите най-креативни състезателки ще получат комплект-подарък от #NYXCosmetics. :) Описанието трябва да съдържа и хаштага #NYXcosmeticsBulgaria.

За да може Участничката да се включи в Конкурса е необходимо в периода от 10.05. до 23:59 часа на 17.05.2017. да направи следното:
 - Напиши ни като коментар на Instagram nyxcosmetics_bg кой от продуктите на NYX Cosmetics е първи в списъка ти с желания
- Напиши кратко описание защо точно този продукт ти е любим. Не забравяй да добавиш и хаштага #NYXcosmeticsBulgaria

Една и съща участничка може да участва в Конкурса с неограничен брой снимки по време на съответния кръг от Конкурса.

След изтичането на едната седмица от Конкурса, т.е. в периода от 10.05.. до 23:59 часа на 17.05. ще бъдат обявени 3 pobednika Konkursa.  Те ще бъдат определени съгласно решението на журито, а основните критерии са креативност, оригиналност и придържане към съответната задача на Конкурса.

Членове на журито:
1) Ana Stamenković, Social & Product Manager, L'Oréal Balkan d.o.o
2) Miteva Miglena, Brand Champion Adria – Balkan, L'Oréal Balkan d.o.o
3) Slavica Furčić, Community Manager, Mediacor d.o.o.

Всеки от членовете на журито ще даде своята професионална оценка, за изключителна оригиналност и креативност по скала от 1 до 10, за всеки отговор. Участниците в Конкурса изрично се съгласяват да бъдат оценявани по определен критерии от членовете на журито и оценките им да бъдат приемани като окончателни.

3 (трите) Участнички с най-добри оценки ще бъдат наградени с 3 (три) подаръчни пакета NYX Professional Makeup.

Обявените печеливши трябва да предоставят на администратора на Instagram страницата NYX Professional Makeup Bulgaria следните данни: име и фамилия, адрес, град, пощенски код, e-mail, и телефон за проверка и доставка на наградата.

Наградите ще бъдат доставени на печелившите на адреса, който са предоставили на администратора на Instagram страницата NYX Professional Makeup Bulgaria. Срокът за доставка на наградата е 30 дни от датата на обявяване на печелившите. Един Участник може да спечели награда само веднъж.

Срокът за доставка на наградите е 30дни от датата на обявяване на победителите. Един участник може да получи само една награда.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар