Спечелете всеки ден сладки награди от Suchard и 3 фотосесии седмично


Краен срок - 31 май 2017

 Механизъм на промоцията /играта/:

Стъпка 1: Влез на www.suchard.bg и участвай като качиш снимка. По желание може да добавиш и описание на снимката (до 150 символа) за съответния период от активността.

Стъпка 2: След качването на снимка, попълни регистрационна форма като въведеш име, фамилия, имейл и телефон в прозореца за попълване на данни, за да се включиш в играта.

Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес, респективно телефон.

Стъпка 3: Разбери дали си един от печелившите, които ще бъдат уведомени лично с имейл съобщение за спечелването на наградата.

Всеки ден в периода на активността (общо 31 дни), участниците ще имат възможността да се включат в Играта, достъпна на интернет адрес: www.suchard.bg

Темите за всяка седмица са, както следва:
            Седмица 1 (01.05.2017 – 08.05.2017) – Тема 1: „Моят клас“
            Седмица 2 (09.05.2017 – 16.05.2017) – Тема 2: „Любимият учител“
            Седмица 3 (17.05.2017 – 23.05.2017) – Тема 3: „Незабравимият бал“
            Седмица 4 (24.05.2017 – 31.05.2017) – Тема 4: „Семейството“

Всяка снимка за съответната седмица (Тема) от активността на Играта, трябва да отговаря на съответната тематика.

Всяка качена снимка минава през администраторско одобрение, преди да бъде публикувана в галерията на сайта.

Само одобрени от Организатора материали ще бъдат публикувани на сайта и ще участват в разпределението на предвидените награди.

Всеки участник има неограничен брой възможности да се включи в дневните тегления. Всеки успешен опит, при който участник качва снимка в съответния ден, участва в томболата за дневна награда.

Всеки участник, качил три или повече снимки за съответната седмица (Тема) от активността, участва в разпределението на седмичните награди.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият имейл адрес. За коректното отчитане на успешните опити на участника, той трябва да използва един и същ имейл адрес. Едно физическо лице има право да участва само с един имейл адрес.

    Награди:
        Дневни награди:
            4 ПРОДУКТОВИ ПАКЕТА SUCHARD НА ДЕН (общо 124 бр. за периода на Играта).
            Всеки продуктов пакет SUCHARD включва:
                Кутия бонбони SUCHARD FIGARO 153г – 1 брой;
                Кутия бонбони SUCHARD AIDA 126г – 1 брой
                Кутия бонбони SUCHARD CARMEN 121г – 1 брой
        Седмични награди:
            3 БРОЯ ФОТОСЕСИИ НА СЕДМИЦА (общо 12 бр. за периода на играта).

Всяка фотосесия се провежда в гр. София и е с продължителност един час, като могат да участват до пет човека, включително печелившият. Печелившият участник може да използва наградата най-късно до 30.09.2017г. За да насрочи фотосесия, печелившият трябва да изпрати на имейл предпочитаната от него дата и локация до 10 дни по-рано, но не по-късно от 31.08.2017г., за да фиксира ден и час. При неявяване в уречения ден и час, печелившият губи правото си за пренасрочване и фотосесията се счита за използвана.

НАГРАДАТА НЕ ВКЛЮЧВА ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ ДО СОФИЯ, НОЩУВКА, ГРИМ, ПРИЧЕСКА, ОБЛЕКЛО И ДРУГИ РАЗХОДИ ОТ ПОДОБНО И/ИЛИ РАЗЛИЧНО ЕСТЕСТВО.

Печелившият получава ваучер, на чийто гръб ще има пълните условия за ползване на наградата.

Графикът на заснемане подлежи на промяна единствено от Организаторите и поради климатични или организационни пречки. Печелившите ще могат да изберат дата, освен ако местата за избраната дата не са вече запълнени.

Теглене на наградите:
        Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер в присъствието на 3-членна комисия.
        Тегленето на дневните награди ще се извършва до 48 часа след края на всеки ден от Играта измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“. Печелившите на дневни награди ще бъдат обявявани на интернет адрес www.suchard.bg в рамките на 48 часа след края на всеки ден от периода на Играта.
        Тегленето на седмичните награди ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта измежду всички участници, отговарящи на условията, описани в раздел „Механизъм“. Печелившите на седмичните награди ще бъдат обявявани на интернет адрес www.suchard.bg в рамките на 48 часа след края на всеки съответен период на Играта.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта, както е описано по-горе. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

ЗА ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА ИГРАТА ЕДИН УЧАСТНИК (ЕДНО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ) МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ МАКСИМУМ ЕДНА НАГРАДА ОТ ВИД.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.


Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар