Спечелете оригинални награди и двойни билети от филма "Карибски пирати"


Краен срок - 26 май 2017

Наградите са само и единствено 30 двойни билета за филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ и 30 бр. оригинални награди от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“, които са само и единствено:

- 10 бр. оригинални тефтера от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“;

- 10 бр. оригинални чаши от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

- 10 бр. оригинални несесера от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“;

Наградите се раздават в комплект: 1 двоен билет с 1 бр. оригинална предметна награда от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“

Участието в Играта се осъществява с отбелязването на отговор в анкета, състояща се от 3 (три) въпроса, с по един възможен отговор от 3 (три) зададени, на интернет страницата www.kino.nova.bg/film. С регистрацията и посочването на отговор в анкетата се приема, че конкретния Участник е приел безусловно настоящите Правила, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта.

Печелившите в Играта се определят чрез жребий измежду всички Участници дали по един верен отговор на всички 3 (три) въпроса за периода на Играта.

Наградите се осигуряват от „Форум Филм България” ЕООД, ЕИК 200522737. Наградите /30 двойни кинобилета за филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ и 30 бр. оригинални предметни награди от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“/ ще бъдат обявени на сайта на играта: www.kino.nova.bg/film - в рамките на 7 дни след края на играта.

Наградите са само и единствено 30 двойни билета за филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“ и 30 броя оригинални, предметни награди от филма „Карибски пирати: Отмъщението на Салазар“. Кинобилетите могат да бъдат ползвани в периода 30.05.2017 г. до 11.06.2017 в кината от веригите Синема Сити и Кино Арена, предварително посочени във формата за регистрация.

Със спечелилия Участник следва да се уточнят детайлите за получаването на конкретната награда от представител на „Форум Филм България”. В случай че спечелилият Участник не отговаря на посочения от него телефонен номер или на съобщенията, изпратени му до e-mail адреса, посочен в регистрацията, и в рамките на 3 (три) дни от обявяването на печелившите, не осъществи контакт с Организатора, за печеливш се обявява следващ Участник, изтеглен с жребий.


Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар