Спечелете 3 ваучера по 100 лв. и 10 000 продукта BiotenКупи продукт на Bioten, изтегли скреч карта и можеш да спечелиш една от нашите специални НАГРАДИ:

    3 ваучера на стойност 100лв. за салон за красота
    1 от 10 000 продукта Bioten

Списък на магазините, участващи в промоцията с присъстващи промотъри в обектите:  *Забележка: Във веригите DM и LILLY  промоцията е активна само в часовете на промотърите!

Списък на магазините, участващи в промоцията без промотъри:
В промоцията не участват кремовете за ръце.

Вземете своята скреч-карта от промо екипа в търговския обект, продавач-консултанта, касова зона или гише "Информация" срещу представяне на касов бон за направена покупка. Изтрийте защрихованото поле, за да разберете дали печелите награда. Ако спечелите продукт Bioten, ще го получите веднага на място в търговския обект. Ако спечелите ваучер за салон за красота, запазете печелившата карта и попълнете регистрационната форма в обекта, за да може организаторите да се свържат с вас за предоставяне на наградата.

Промоцията се организира от “Сарантис България” ЕООД. В промоцията нямат право да участват служители на „Сарантис България“ ЕООД и техните семейства. Наградите могат да се различават по вид в отделните търговски обекти. Промоцията е валидна до изчерпване на наградите!

Наградите не могат да бъдат заменяни за тяхната парична равностойност и не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица. Участниците поемат за своя сметка данъците, дължими съгласно ЗДДФЛ. Във връзка с данъчното облагане на получените Награди на стойност над 30лв. Организаторът предоставя на всеки от печелившите участници служебна бележка за стойността на спечелената и получената награда, като за целите на издаването й. Печелившите участници предоставят на Организатора допълнително свои лични данни и са длъжни да декларират получените Награди по предвидения в закона ред и срок.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар