Спечелете 7 комплекта грижа за коса Doliva


Краен срок - 23 май 2017

След като премине студеният въздух, който изсушава косата през есента и зимата, идва ред и на топлите месеци, носещи своите рискове за здравето и красотата на нашата грива. Ето затова тя има нужда от специални грижи и внимание, а както знаем, бляскавата коса е от най-силните оръжия на една перфектно изглеждаща дама.

BeU.bg, в партньорство с Doliva ти дават възможността да споделиш от каква грижа има нужда твоята коса и да се сдобиеш с добър съюзник за твоята съвършена визия.

Как да участваш?

Сподели от какво има нужда твоята коса – от обем, възстановяване или съживяване като коментар под статията и имаш възможността да спечелиш комплект грижа за коса Doliva, подходящ за нуждите на твоята грива!

Всяка от 7-те награди ще бъде изтеглена на лотариен принцип на дневна база по един комплект. В дневното теглене участват всички, направили коментар в рамките на предния ден от 00:01ч. до 23:59ч. Имената на дневният печеливш ще бъдат обявявани всеки ден от 17.05.2017 г. до 23.05.2017 г. в 17:00 часа на Facebook страницита на BeU.bg.

Какви са наградите?

КОМПЛЕКТ ЗА ОБЕМ Doliva - ШАМПОАН ЗА ОБЕМ + ИНТЕНЗИВЕН БАЛСАМ Doliva

Шампоанът Doliva за обем е с бадем и лимон, които подхранват и почистват скалпа. Шампоанът регулира образуването на себум на скалпа и придава обем. Балсамът Doliva подхранва, възстановява и съживява косъма, благодарение на най-висококачественото маслиново масло, сибирски женшен, невен, лайка, равнец, урея и биотин.

ВЪЗСТАНОВЯВАЩ КОМПЛЕКТ Doliva - ШАМПОАН СЪС СМОКИНЯ + ИНТЕНЗИВЕН БАЛСАМ Doliva

Възстановяващият шампоан Doliva е с екстракти от смокиня и портокал. Той подхранва, почиства скалпа и запазва нормалното PH на кожата. Има възстановяващо действие и запазва цветовете на косата. Балсамът Doliva подхранва, възстановява и съживява косъма, благодарение на най-висококачественото маслиново масло, сибирски женшен, невен, лайка, равнец, урея и биотин.

СЪЖИВЯВАЩ КОМПЛЕКТ Doliva - ШАМПОАН С БОСИЛЕК + ИНТЕНЗИВЕН БАЛСАМ Doliva

Съживяващият шампоан с босилек и биотин Doliva подхранва, успокоява скалпа и запазва нормалното PH на кожата. Балсамът Doliva подхранва, възстановява и съживява косъма, благодарение на най-висококачественото маслиново масло, сибирски женшен, невен, лайка, равнец, урея и биотин.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара