Спечелете екскурзия до Санторини и 10 фотоапарата


Краен срок - 11 юни 2017

Време е да се почувстваш Faнтастично! Участвай в томбола за екскурзия за двама до Санторини и 10x Fujifilm Instax. Сподели Fантастична снимка на стената си с приятел, тагни го и отбележи с #FeelFantasticFa!

Механизъм на участие.
4.1 Всеки един потребител, който е харесал страницата на FA България, има шанс да спечели наградите, описани в раздел 5, след като: 1. Качи снимка на стената си със свой приятел във Facebook  2. Отбележи (тагне) своя приятел от снимката  3. Отбележи снимката с #FeelFantasticFa  

Всички участници, изпълнили условията в раздел 4, имат шанс да спечелят една от следните награди: -    1 х екскурзия за двама до Санторини, Гърция (екскурзията ще включва от 4, самолетен транспорт до Санторини и обратно, настаняване на база нощувка и закуска в хотел 3 звезди в рамките на 2017 г., като конкретният период ще бъде уточнен допълнително с победителя). -    10 броя фотоапарати Fujifilm Instax Mini (в цвят, който може да се различава от показания  в промоцията)

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

Организаторът и агенцията се задължават, заедно с всяка награда с пазарна стойност над 30 лева, да осигурят и предоставят на участник, който е спечелил награда на стойност над 30 лева, и удостоверение или друг документ, удостоверяващ стойността на наградата. Спечелилите награда могат да ползват удостоверението или документа, удостоверяващ стойността на наградата при подаване на своята годишната данъчна декларация във връзка със Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

Всеки един потребител може да участва един брой пъти в Промоцията, като изпълни необходимите условия за участие.  

Тегленето на наградите ще се осъществи по следния начин: - Наградите ще се теглят на случаен принцип, осигуряващ равен шанс за печалба на всички успешно регистрирани участници през целия период на промоцията и ще бъдат изтеглени на следните дати:  18.05.2017 г. (2 x Fujifilm Instax Mini)  25.05.2017 г. (2 x Fujifilm Instax Mini) 01.06.2017 г. (3 x Fujifilm Instax Mini)  12.06.2017 г. (3 x Fujifilm Instax Mini и 1х екскурзия за двама до Санторини)  Печелившите и наградите ще бъдат обявени до 16.00 часа на същият ден. Всеки участник има право да спечели само една награда. 

Наградите – Fujifilm Instax Mini се получават чрез куриерските услуги на фирма Ин Тайм „в срок до 30 /тридесет/ дни от обявяване на спечелилите участници на интернет адрес на https://www.facebook.com/FaBulgaria. Всеки печеливш трябва да се свърже чрез лично съобщение, като пише на фейсбук страницата https://www.facebook.com/FaBulgaria и да предостави име, адрес и телефон за връзка. В случай че на адреса, посочен от спечелилия участник няма никой, куриерът оставя бележка с посочени координати на най-близкия офис на Ин Тайм, на който до петия ден от датата на оставеното съобщение спечелилият участник може да си получи пратката. Непотърсените до петия ден пратки се връщат от куриерската фирма на организатора на промоцията.

Наградата – екскурзия за двама до Санторини се получава в рамките на 2017 г. Печелившият трябва да се свърже чрез лично съобщение, като пише на фейсбук страницата https://www.facebook.com/FaBulgaria. Всички детайли, свързани с екскурзията за двама до Санторини се координират с организатора на промоцията.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар