Спечелете Samsung Galaxy J5, дрон и 3 колонки Philips


Краен срок - 5 юни 2017

Играй и спечели с Олинезко!

1-ви юни, Деня на детето, наближава и Олинезко раздава големи награди по повод любимия си празник!

Samsung Galaxy J5, Дрон с дистанционно управление и камера и 3 безжични колконки Philips те очакват!

Всичко, което трябва да направиш е да споделиш в коментар под поста КОЙ Е ЛЮБИМИЯ ТИ ПРОДУКТ С МАРКА ОЛИНЕЗА и да харесаш страницата на ОЛИНЕЗА във Facebook.
Продуктите на Олинеза може да разгледате на нашия сайт - www.olinesa.bg

За да бъде изтеглен, всеки участвал трябва да е харесал страницата на ОЛИНЕЗА и да коментира под поста на играта кой е любиммия му продукт с марка Олинеза.

Победителите се определят чрез томбола, след приключване на Играта.

Наградите биват: Смартфон Samsung Galaxy J5 – 1 брой, Дрон JXD 509W WiFi FPV с 720P камера – 1 брой и Преносима тонколона PHILIPS с Bluetooth – 3 броя. Изброените награди се предоставят от „Олинеза Премиум“ ООД.

Тегленето на наградите ще се извърши в деня на приключване на играта, на случаен принцип измежду участниците в томболата. Резултатите от тегленето на наградите ще се констатира от нотариус.

Печелившите участници ще бъдат публикувани на официалната страница на ОЛИНЕЗА, като също така ще получат лично съобщение от официалната страница на ОЛИНЕЗА в рамките на деня, в който наградите биват изтеглени.

В случай на липса на отговор/връзка с печелившия в рамките на 5 работни дни от изпращане на уведомлението се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш. Друг печеливш се изтегля и в случай че даден участник откаже да получи наградата си.

Наградите ще бъдат изпратени в рамките на 5 работни дни до адрес от Олинеза.

Спечелете СЕГА

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара