Спечелете таблет iPad Air2 64GB Wifi+Cellular


Краен срок - 4 юни 2017

Щастливи сме да Ви съобщим, че тази година Тренквалдер България навърши 10 години. За това време помогнахме на над 10 000 души да намерят своето желано работно място, а заедно с нашите партньори осигуряваме работа на повече от 1500 служителя в момента.

Тъй като това е важна година за нас, бихме искали заедно да отпразнуваме рожденият ни ден като Ви дадем възможност да спечелите интересни награди:

1. На първите 10 участника Тренквалдер ще подари по един луксозен тефтер.
2. Ще раздадем и 5 чадъра направени специално за нашата 10-годишнина.
3. И нашата голяма награда – iPad Air2 64GB Wifi+Cellular, която ще изтеглим на 5-ти Юни в 16:00 ч.

За целта е необходимо:
1. Да влезете в сайта ни - www.trenkwalder.bg
2. Да разгледате обявите ни и в коментар да напишете коя от изброените позиции е най-близка до Вас или да напишете позицията,по която бихте кандидатствали и искате да видите в нашият сайт.
3. Да харесате страницата на Тренквалдер България, където ще бъдат публикувани имената на печелившите.

Вземайки участие в конкурса, всички участници декларират, че са съгласни с правилата и условията на конкурса. Ако участниците, спечелили наградите, не отговорят в срок от 14 дни от обявяването им, правото върху наградата губи давност. Предстои обявяването на нови победители (от участвалите вече в играта), чиито имена ще бъдат изтеглени отново на случаен принцип. Замяната на предметната награда за пари, както и нейното преотстъпване, е невъзможно.

Участието е само онлайн, във фейсбук страницата на Тренквалдер. Всички участници декларират своето съгласие за използване на имената им, имейла и друга предоставена от тях информация във връзка с конкурса. Всички вътрешни служители на Тренквалдер, нямат право да участват в конкурса. Тренквалдер си запазва правото да прекрати конкурса по всяко време без предварително уведомление и без посочване на конкретна причина.


Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар