Познай дивана и го спечели от мебели Виденов


Краен срок - 22 май 2017

Стартира състезанието на годината – играта Познай дивана!
ПЕТИМА ФИНАЛИСТИ ще бъдат изтеглени на лотариен принцип!

Правилата са лесни: Влезте в приложението. Гласувайте за един от четирите дивана, на който мислите, че е седял Роман във филма „Бензин“.

Познайте кой е диванът звезда и може да спечелите НОВ диван или една от четирите двойни покани за специалната прожекция на филма „Бензин“!

Пиленето на гуми започва сега!

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България. В случай че печелившият е на възраст до 18 години, ненавършени в деня на спечелване на наградата, тя може да бъдe получена само от законния представител /родител/ на същия.

Право на участие имат всички потребители на Фейсбук, които са с РЕАЛЕН профил и изпълнят коректно условията.

Всеки участник може да се регистрира само веднъж, НО може да участва неограничен брой пъти, докато познае дивана. След като го познае, неговото участие приключва.

За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да било продукт на Мебели Виденов, нито заплащането на каквато и да било такса.

Голяма награда – Голямата награда е един от четирите дивана, които са взели участие в приложението. Този избор може да направи само и единствено изтегления на лотариен принцип участник. Спечелилият участник има право да избира между: 1. Холов ъгъл Империал – бежова кожа -   https://videnov.bg/мека-мебел/холов-ъгъл-империал-0 2. Диван Орхидея – тъмно жълто + светло бежово - https://videnov.bg/ъглови-дивани/разтегателен-ъглов-диван-орхидея, Диван Ксения кафяво + бежово + кафява кожа - https://videnov.bg/ъглови-дивани/диван-ксения-1 4. Ъглов разтегателен диван Монако в цвят бял + черна кожа - https://videnov.bg/ъглови-дивани/ъглов-диван-монако. Наградата се печели от участника, който се е регистрирал в приложението към играта, направил е своя избор на диван и е познал дивана.

Други награди – 4 двойни покани за специалната фенска премиера на филма "Бензин" на 25 май 2017 г. в кино "Люмиер Лидл", град София. Тегленето е на лотариен принцип.

Голямата наградата – диван по избор от 4-те дивана включени в приложението се предлага само в описаните цветове в точка 5.1.

Печелившите участници ще бъдат обявени на https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ и ще бъдат уведомени от Организатора.

Наградата се изпраща до предварително обявен от победителя адрес или в най-близкия магазин на Организатора, като това се уговаря предварително.

Победителят се тегли чрез жребий на лотариен принцип, в присъствието на нотариус измежду всички участници, изпълнили правилно изискванията на конкретната игра, освен ако в условието не е посочено друго.

Спечелете СЕГА

Share on Google Plus

0 comments:

Публикуване на коментар