Спечелете 10 броя K-Classic грил от Kaufland


Краен срок - 4 юни 2017

Време е за нов грил

С настъпването на хубавото време идва и сезонът на апетитната скара навън. За да сте максимално подготвени за тазгодишния грил сезон, включете се в нашата онлайн игра и спечелете неизменния помощник на всеки любител и майстор на барбекюто!

Как да участвате и какво може да спечелите

За да участвате в играта е необходимо да попълните коректно нашия онлайн формуляр и да прикачите към него снимка на своето барбекю. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на играта. Късметлиите ще бъдат уведомени по имейл или телефон как могат да получат своята награда.

Наградите, които може да спечелите, са: 10х K-Classic грил

Всеки участник в Играта има право само на едно участие и качване само на една снимка.

Качването на снимки от участници, които не са носители на авторските права за публикуването им или на снимки, които са свалени от Интернет не се допуска. Всеки участник носи отговорност за снимките, които качва във Формуляра за участие в Играта. Kaufland като организатор на Играта не носи отговорност, в случай че са засегнати авторски права в резултат на качването на  снимки от участниците.

Всеки участник, който е качил снимка на своето барбекю и е попълнил онлайн формуляра за участие в съответствие с Условията, участва в тегленето и има шанса да спечели една от следните награди: 10 бр. K-Classic грил (стомана/чугун, кръгъл, диаметър 35 см)

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип от комисия на Организатора в състав – представител на отдел "Реклама и връзки с обществеността" и представител на отдел "Право и съответствие".

Тегленето ще се проведе на 05.06.2017 г.

Печелившите участници ще бъдат уведомявани по имейл или телефон до пет работни дни след тегленето на наградите.

Наградите се получават на адрес, посочен от печелившия участник.

Спечелете СЕГА

3 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара