Спечелете 100 ваучера за пазаруване на стойност 30 лева от Kaufland


Краен срок - 16 април 2017

100 ваучера за пазаруване на стойност 30 лева...

... Ви очакват в играта "Заедно на Великден". Участвайте от 10.04.2017 г. до 16.04.2017 г. и може точно вие да сте един от нашите печеливши!

Как да участвате:

Пребройте колко червени великденски яйца сме скрили в нашия вестник, актуален от 10.04.2017 г. до 16.04.2017 г.

Отговорете правилно на въпроса кaто маркирате верния отговор, попълнете коректно нашия онлайн формуляр за участие в играта "Заедно на Великден" и може да спечелите ваучер за пазаруване в хипермаркети Kaufland на стойност 30 лв.!

Всеки участник има право да участва веднъж в играта.

Всички полета, отбелязани със звездичка (*), са задължителни.

Отбележете верния отговор и участвайте в играта за една от нашите награди.
Колко яйца с логото на Kaufland открихте в седмичния ни вестник? *
* 3
* 5
* 9

За участие в играта е необходимо участниците да отговорят на въпроса и да попълнят своите лични данни в електронния формуляр за участие. Формулярът за участие съдържа следната информация: име, фамилия, населено място, рождена дата, телефонен номер, E-Mail адрес, код за сигурност, съгласие с Условията на Играта и съгласие за получаване на актуална информация за Kaufland. Задължителни за попълване са полетата, отбелязани със звездичка. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland на посочените от участника данни за контакт не е условие за участие в играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в Централното управление на Kaufland от комисия от следните звена: „Реклама и Връзки с обществеността“, „Право и съответствие“ и „Ревизия“ в периода 18.04.2017 г. - 20.04.2017 г. Данните на победителите ще бъдат обработени, за да бъдат информирани за наградата. Всички печеливши ще бъдат информирани по имейл или телефон. Имената на печeлившите ще бъде публикувани на Интернет страницата на Kaufland до 5 работни дни след края на Играта, в рубриката Играй и спечели / Нашите печеливши. Публикуваните имена на печелившите ще бъде достъпно на нашата интернет страница до 12 месеца. Можете да участвате в играта само веднъж.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара