Спечелете спа почивка в Панагюрище


Краен срок - 30 април 2017

Имате ли и вие снимка с наш куриер?
Не я крийте, публикувайте на фейсбук страницата ни, защото може да ви спечели СПА почивка за двама!

☑️ Снимай се с куриер на In Time - UPS Bulgaria
☑️ Публикувай снимката на нашата фейсбук страница
☑️ Спечели СПА почивка за двама

В играта има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, което отговаря на условията, посочени в Раздел 4 от настоящите правила. Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт. За да участват в играта, потребителите трябва да изпълнят всички от следните условия:

А) да публикуват на facebook страницата на "In Time - UPS Bulgaria" своя снимка, на която са заснети заедно с куриер на Ин Тайм/UPS:
Б) да споделят (share) снимката и на профилната си страница във Facebook.

С участието си в играта всеки участник декларира, че се съгласява данните му (потребителско име, снимка и текст към нея) да бъдат обявени на страница на организатора. Тази регистрация в играта и потвърждението й гарантират включването на участника в играта за предвидените награди, спазвайки условията описани в Раздел 7.

Всеки потребител има право на повече от една регистрация за участие в играта. Всеки потребител има право да участва само, ако е изпълнил всички условия на играта, описани в Раздел 5.

Участието в играта не е обвързано с ползване на услуги от Организатора.

В края на периода на провеждане на играта, описан в Раздел 3, Организаторът ще предостави една (1) СПА почивка за двама в хотел Каменград, гр.Панагюрище. Наградата включва 2 (две) нощувки в двойна стандартна стая, с включени закуски и SPA inclusive пакет, с настаняване от понеделник до петък. Почивката е с отворени дати, с валидност до 31.07.2017 г.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара