Спечелете уред за пречистване и овлажняване на въздухa Philips


Краен срок - не е посочен

Искате да се преборите със замърсения въздух у дома?

Philips Bulgaria предлага възможно решение на този проблем – уред за пречистване и овлажняване на въздуха. Едно българско семейство ще има възможност да го спечели и да тества неговите възможности.

Българските градове са част от ТОП 10 на най-замърсените в Европа. Мръсният въздух е сериозен проблем, които рядко влиза във фокуса на общественото внимание у нас, но засяга пряко здравето на хората. Качеството на въздуха в затворените помещения зависи от много фактори – замърсители и алергени, полени, фини прахови частици, мухъл, животинска козина. Според данни на Световната здравна организация въздухът вкъщи може да бъде между два до пет пъти по-замърсен, отколкото този навън. Една от основните причини за това е домашният прах. Фините прахови частици „живеят“ спокойно във всички стаи, без значение колко чистим и какви препарати ползваме. Прахът винаги се натрупва – както отвън, когато проветряваме, така и от дрехи, завивки, килими. А ако гледаме вкъщи и домашен любимец, различен от аквариумни рибки, то количеството алергени още повече се увеличава.

Замърсеният въздух у дома често може да доведе до различни респираторни проблеми, алергии и астматични състояния. Най-чувствителни са хората с белодробни заболявания, бременните, бебетата, децата, страдащите от астма. Статистиката е плашеща. Според немското проучване ECARF бебетата, пълзящи по пода, вдишват прах и замърсители, равни на три цигари дневно.

Всички ние ежедневно се грижим да поглъщаме възможно най-добрите храни и напитки, но рядко полагаме грижи за въздуха, който дишаме, защото това би било изключително труден процес, който включва всекидневно чистене на всички повърхности.

За щастие, вече има възможни решения. Едно от тях е Philips Combi 2 в 1: пречиствател и овлажнител за въздух. Това е немска система за пречистване на въздуха с HEPA филтър и филтър с активен въглен и пречиства до 99.9% от бактериите, вирусите, фините прахови частици, алергените, газовете и миризмите. Philips Combi 2 в 1 има и функцията да овлажнява въздуха у дома, без да разпространява бактерии или да оставя мокри петна. Чрез системата за филтрация IPS VitaShield въздухът се пречиства, а NanoCloud технологията на уреда осигурява оптималното ниво на влажност, нужно за здравословен живот у дома.

За да ви докаже, че това е възможно, Philips Bulgaria стартира игра.
Ще зададем три въпроса. Една от вас, която отговори на всеки от тях, може да получи уред за пречистване и овлажняване на въздуха Philips Combi 2 в 1 с ангажимент да сподели впечатленията си от употребата му в настоящата тема.

Готови ли сте? Ето и първият въпрос:
Как се борите със замърсения въздух у дома?


Спечелете СЕГА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара