Спечелете 30 пасатора Bosch и 20 мини пасатора Philips от Своге


Краен срок - 4 май 2017

Приготви торта или десерт със Своге, покажи ни твоето сладко произведение  и всяка седмица можеш да спечелиш страхотен кухненски уред!

Продукти, участващи в промоцията – Своге екстра какао 90 г, Своге екстра какао 65% 90 г, Своге екстра какао с лешници 90 г, Своге екстра какао с двоен крем с вкус на вишна 90 г, Своге с лешници 90 г, Своге млечен 90 г, Своге с лешников крем 90 г, Своге с лешници и стафиди 90 г

Механизъм на Промоцията /Играта/:

Стъпка 1: Влезте на www.svogeshokoladi.bg и се регистрирайте, като въведете име, фамилия, валиден имейл и валиден телефонен номер.
Стъпка 2: Направете десерт, използвайки шоколад Своге като една от съставките.
Стъпка 3: Снимайте го заедно с опаковката на използвания за приготовянето му шоколад и качете снимката и на www.svogeshokoladi.bg.
Стъпка 4: Изчакайте снимката да мине одобрение от администратор в рамките на 24 часа от нейното качване с цел елиминиране на участия с обидно и нецензурно съдържание. Ако предложението бъде одобрено, то участвате в седмичната томбола за награди. Само одобрените снимки ще бъдат публикувини на www.svogeshokoladi.bg

За да участва във всички томболи, всяка седмица от периода на активността потребителят трябва да качва различна снимка на различен създаден от него десерт с шоколад Своге.

Награди:

ВСЯКА СЕДМИЦА ПО 10 БРОЯ НАГРАДИ - ПО 5 БРОЯ МИНИ ПАСАТОР PHILIPS HR2872/00 И ПО 5 БРОЯ ПАСАТОР BOSCH MSM64110 (ОБЩО 30 БРОЯ ЗА ПЕРИОДА НА ПРОМОЦИЯТА).

Тегленето на наградите ще се извършва до 24 часа след края на всяка седмица от периода на активността сред всички участващи за съответната седмица чрез специално разработен за целта софтуер в присъствието на 3-членна комисия. Разпределението на вида награди е на случаен принцип, като спечелил участник няма право на замяна с другата предвидена награда.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият телефонен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален и действащ мобилен телефонен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл съобщение, в отговор на което в 10-дневен срок могат да заявят своята награда, като предоставят адрес за получаване на наградата, както и ще бъдат публикувани на сайта в рамките на 48 ч. след края на всеки период от Промоцията. Ако печелившите не потвърдят наградите си след получаване на известието в срока, посочен в тази точка, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да участва максимум с 1 качена снимка на денонощие.

Един участник може да спечели само по един брой награда от вид за периода на Промоцията.

Наградите ще бъдат доставени безплатно с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след обявяването им и потвърждение на адрес за доставка.

Спечелете СЕГА

2 Коментари

  1. Къде могат да се видят снимките на победителите?

    ОтговорИзтриване
  2. Печелившите са обявени само чрез имейлите си, не са показани снимките им. Може би организаторите могат да ви помогнат, ето данни за контакт: http://www.svogeshokoladi.bg/bg/contact/index/

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара