Спечелете 12 уикенда, 6 видео регистратора, 6 GPS-а и още награди


Краен срок - 22 май 2017

ИНСПЕКТОР N-JOY се движи в трафика на ключови локации в градовете от цялата страна. Той съобщава в ефир регистрационни номера на автомобили, които са около него. Всеки слушател, който чуе в ефир регистрационния номера на автомобила си, може да се обади на телефон 02/803 90 90 и да спечели някоя от наградите в Играта. Обажданията ще са възможни в определени часови интервали (5 пъти на ден, през работни дни), които ще се обявяват от водещите.

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукти, предлагани от Организатора.

Организаторът си запазват правото да публикува снимки или материали, предоставени от печелившите участници, изцяло или отчасти - по начин, който счита за подходящ, без да е необходимо допълнително съгласие от страна на печелившите участници и без да се дължи възнаграждение, при съответно спазване на законодателството за защита на личните данни.

Право на участие в играта имат само лица, които са навършили 18 годишна възраст към датата на участие. Участниците в играта нямат право да участват в мероприятия и да дават интервюта по въпроси, свързани с Играта, без предварителното писмено съгласие на Организатора.

Всички участници, спечелили награди, се задължават да оказват съдействие на Организатора относно публикуването на информация за наградите по начин, който Организаторите считат за подходящ.

Участието в Играта е доброволно. При необходимост всеки участник предоставя на Организатора трите си имена, телефон, точен адрес и e-mail за контакт. Организаторът носи пълна отговорност за събирането и обработването на предоставените от участниците лични данни.

По време на Играта ще бъдат раздадени следните награди:
6 броя уикенди за двама в парк-хотел „Олимп“, гр. Велинград
6 броя видео регистратор Prestigio
6 броя GPS Prestigio Geovision
30 броя мултивитамини Alive
15 броя Ксанадрен
15 броя Магнезиево олио Ксанадрен
2 брой 1 годишен абонамент VOYO
20 броя 3 месечни абонаменти VOYO
6 броя уикенди за двама в хотел „Свети Константин“, гр. Кърджали

Имената на спечелилите награди от Играта ще бъдат обявявани в ефира на радио N-JOY. Представител на екипа на радио N-JOY ще се свърже по телефона със спечелилите участници.

Наградата може да бъде получена лично и чрез куриерска услуга на посочен от участника адрес.

Печеливш участник може да се свърже с Организаторa на телефон: 02/803 90 90.


Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара