Спечелете козметичен шкаф + 12 гланца за устни Essence


Краен срок - 19 април 2017

Здравейте, красавици! Спечелете ексклузивен шкаф с огледало от essence и dm с всички нови гланцове за устни блясък с мокър ефект!

Отговорете в коментар под снимката с обявлението на играта на въпроса:
Кой е твоят любим цвят гланц за устни блясък с мокър ефект?

В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook и не са служители на дм България ЕООД или на Додис Интернационал.

Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, е 1 бр. ексклузивен шкаф с 12 цвята от новия гланц за устни блясък с мокър ефект + 1 повтарящ се цвят.
Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност.

Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва:
В играта може да участва всеки, който е харесал снимката с обявлението на играта и е коментирал под нея, кой е любимият му цвят цвят гланц за устни блясък с мокър ефект. Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един коментар под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България.

В случай, че коментиралите участници са повече от един, то печелившият ще бъде определен на 20.04.2017г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с името на печелившия участник ще бъдат изтеглени и имената на двама резервни такива.

Имената на печелившия участник ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 21.04.2017г. като публикация на стената и като коментар под снимката на играта.

Печелившият участник ще бъде информиран за това до 21.04.2017г. включително до края на деня, че печелили наградата, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване-таг на името им в коментар под снимката на играта.

Наградата ще бъде изпратена на посочен от печелившия участник пощенски адрес в срок до десет работни дни.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара