Спечелете 10 броя Bubble Bed, 10 барбекюта и 30 колонки от Bonduelle


Краен срок - 30 април 2017

За да участвате в играта, всяко лице, което отговаря на изискванията по-горе, може да участва в томбола и да спечели една от наградите:

* Bubble Bed – 10 броя
* Портативни Bluetooth Колонки - 30 броя
* Барбекю – 10 броя

Уастието в играта не е обвързано с покупка.

Всеки желаещ да участва в предизвикателството, следва да приготви ястие/създаде „картина“ с участието на поне един продукт с марка Bonduelle (Бондюел) консервиран и/или замразен, да заснеме 3 снимки от процеса на приготвяне/рисуване и ги качи на интернет адреса на играта http://www.narisuvaimiprolet.bg/. Снимките трябва да бъдат от целия процес на приготвяне на ястието – начало, междинен етап, финал (краен резултат).

Снимките, които се качват на сайта http://www.narisuvaimiprolet.bg/ не трябва да са по-големи от 4 МБ и трябва да са в jpg. формат. Колажи не се приемат. На поне 1 от 3-те снимки трябва ясно да се вижда използваният продукт с марка Bonduelle.

След като качат 3 снимки от процеса на приготвянe/рисуване, участниците трябва да се регистрират, като попълнят онлайн формата за регистрация на интернет адреса.

След качване на снимките, те се появяват в галерията, под формата на .gif след задължителна валидизация, която се извършва в рамките на деня или за снимки, качени през уикенда – в понеделник.

След администраторско одобрение на снимките, те ще бъдат преобразувани в .gif формат и потребителят може да ги сподели в социалните мрежи.

Всеки участник може да участва в Играта до три пъти. Един участник може да спечели само по ЕДНА НАГРАДА.

Наградите ще бъдат изтеглени чрез провеждането на томбола на случаен принцип. Имената на победителите ще бъдат изтеглени на 03.05.2017г. 5.3. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, посочени в тези Правила.

Участниците, които са спечелили награда по реда описан по-горе трябва да са посочили точен адрес: Град, улица, блок, вход, апартамент, телефон, и-мейл.

До три дни след тегленето на томболата на сайта http://www.narisuvaimiprolet.bg/ измежду участниците, качили снимки според правилата, се публикуват печелившите. Наградите ще бъда доставени до две седмици след обявяването на печелившите участници на интернет страницата http://www.narisuvaimiprolet.bg/

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара