Спечелете обувки Nike, Valentino, маркови рокли и чанти


Краен срок - 15 април 2017

За да се включи в томболата за 10 награди, участникът трябва да премине през следните стъпки:

- Да избере дреха за манекена
- Да се регистрира с име, фамилия и електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.
- Да вземе код с 30 % отстъпка
- Да използва кода с отстъпката като направи поне една покупка в магазин Мания

След приключване на играта, участникът трябва да попълни регистрационната форма с актуален е-mail, име и фамилия, отговарящи на вписаните в личната му карта, за да получи код за отстъпка на стойност 30 % . Кодът е от 8 символа, състоящ се от букви и цифри, изпратен на електронната му поща (e-mail), с която е извършена регистрацията.

Участникът трябва да използва изтегленият код на касата в избран от него магазин Мания. С един изтеглен и използван код на каса, участникът има право да участва за една избрана от него награда.

Кодът за отстъпка се използва еднократно. Кодът за отстъпка важи само при покупка на дрехи втора употреба в магазини Мания на територията на Република България.

Няма ограничение в броя изтеглени и използвани кодове на касите в магазини Мания от един регистриран участник.

Участникът има право да изтегли код за отстъпка в размер на 30 % в периода от 09.03.2017. до 15.04.2017г., включително. За да се включи в томболата, участникът трябва да използва отстъпката в периода 09.03.2017 до 25.04.2017 г. на касите в избран от него магазин Мания.

Наградите са: пола Marc Cain, яке Guess, чанта Coach, чанта Pinko, чантa Calvin Klein, раница Calvin Klein, рокля BCBGMaxazria, манто Desigual, обувки Valentino, спортни обувки Nike.

Наградите ще се изтеглят чрез томбола на случаен принцип на 02.05 и ще бъдат публикувани на Facebook страницата на https://www.facebook.com/magazini.mania до 20:00 часа в деня на теглене на печелившите.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по email в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи един от магазините Мания, от който желае да получи спечелената награда в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора. При вземане на наградата от магазин Мания, участникът следва да подпише приемо-предавателен протокол, с който да удостовери, че е получил спечелената награда.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара