Спечелете семейна почивка в Лондон и 10 чаши "Елена от Авалор"


Краен срок - 14 май 2017

Всеки, който желае да вземе участие и отговаря на условията за това следва да посети играта, която се провежда в онлайн апликация във Facebook страницата на Мобилтел.

Участникът следва:

1. да се запознае с настоящите Правила, които ще бъдат публикувани в секцията „Правила в играта“, която се провежда в онлайн апликация на адрес: https://www.facebook.com/MobiltelBG/app/253023031837460/;

2. да отговори правилно на въпросите в играта, която се провежда в онлайн апликация, свързани с Кампанията;

3. да се регистрира в играта, която се провежда в онлайн апликация, свързана с Кампанията;

Участието в Кампанията не е обвързано с покупка.

Награди:

1. Голяма награда – 1 брой, която включва:

- Двупосочни билети за четиричленно семейство от София до Лондон (без значение на възрастта, но ще бъдат настанени в семейна хотелска стая);
- Превоз от летище в Лондон до хотела и обратно към летище в Лондон;
- Две нощувки/ три дни в четиризвезден хотел, с включена закуска, в централен Лондон;
- Билети за мюзикъла на Disney „Аладин“ в Уест Енд в Лондон. Мюзикълът е подходящ за деца над шестгодишна възраст (6+). Не се допускат деца под тригодишна възраст в театъра;
- Ваучер на стойност £200.00 британски паунда за магазина на Disney на Риджънт стрийт в Лондон;
-  Обиколка на Лондон и The London Eye от типа Hop On/Hop Off;

2. Малки награди - 10 броя : Чаша за вода „Елена от Авалор“.

Всеки, който отговаря на условията на настоящите Правила има възможност да спечели наградата по т. 5.1. или една от наградите по т. 5.2., по-горе.

Наградите се теглят по следния начин:

Наградите се разпределят чрез електронно теглене (томбола) сред всички, които отговарят на условията на настоящите Правила. За участие в томболата се изискват правилни отговори на въпросите и регистрация в рамките на играта, която се провежда в онлайн апликация във Facebook страницата на Мобилтел.

Участниците в Кампанията, отговарящи на условията на настоящите Правила, които печелят награди по т. 5.1. и т. 5.2., се определят чрез електронно теглене (томбола), което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, назначена със заповед, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от тегленето.

За избягване на всякакво съмнение, участникът спечелил една награда не може да участва в разпределянето на останалите награди.

След определяне на всеки печеливш Участник, по реда на тези Правила, се изтеглят още 2 /двама/ резервни печеливши Участници. Всеки един от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че последният не може да бъде открит и/или откаже да получи наградата в сроковете по т. 7 от тези Правила.

Печелившите Участници ще бъдат обявени във Facebook страницата на Мобилтел, достъпна на следния адрес - http://www.facebook.com/MobiltelBG до 3 (три) работни дни след официалния край на Кампанията.

Всички печеливши Участници ще бъдат уведомени, че са спечелили награда, чрез имейл или телефонно обаждане спрямо подадените от тях данни за обратна връзка, в рамките на три работни дни след изтеглянето на победителите. Печелившият участник за всяка от наградите ще бъде обявен и във Facebook страницата на Мобилтел.

В случай че Организаторите не успеят да се свържат с печелившия Участник или той не потърси наградата си като изпрати съобщение до Facebook страницата на Мобилтел в срок от 3 (три) работни дни след обявяването на списъка с победителите, за победител се счита Участникът, който е изтеглен в резервния списък с победители. В случай че и с него не може да бъде осъществена връзка или същият откаже да получи наградата, за победител се счита третият Участник, изтеглен като резервен. В случай че и с него не може да бъде осъществен контакт или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново преразпределяне не се организира.

Победителят, спечелил голямата награда и придружаващите го лица трябва да притежават валиден 5-годишен паспорт и трябва да имат валидност от минимум 90 дни след изтичане на периода на пътуването. Всички входни визи, формуляри за ESTA и / или пътни документи са отговорност единствено на Победителя и придружаващите го лица, включително разходите за виза, ако е необходима. DJP Marketing & Promotions Ltd. не организира входни визи и не носи отговорност за получаване на визи, но ще осигури писма, които да помогнат за  получаването им.

Спечелете СЕГА

Post a Comment

По-нова По-стара